Arkadaşlar burda ole yazılar okuyorum da; bazen icimden icimden guluyorum. Bakın Oyunda koxpu ex icin kullanan hic bir adamın lafını galiye almam. Ahmetabiniz bile ex kasarken kullandım diyor. Bir car Serverde ad yapmışsa ve o car kastığı lvl i koxp la kasmış ise bana cz de kufur etmeyi bırak laf etmeye bile bir gram hakkı yok. Benim czde kullandığım koxp ne kadar illegalse lvl kasılan koxp ta o akdar illegaldir. Neden derseniz sen gel 60 lvl carı 10 gunde 70 yap koxp la 60 lvl carın ortalama atağı defansı cz de sana ne kazandırır. koxp kalstığın 70 lvl carın atağı defansı sana ne kazandırı koxp olmasa sen 10 gunde lvl kac olursun. yani sonucta koxpu cz de kullanmasanda cz de np kasmana aracı bir alet yapmış oluyorsun. Şimdi gelelim koxpa ve benim carlarıma.KOxpu bu serverde en iyi kullanan 10 kişiden biriyimdir. ve istediğim her an 15 gunde 70 lvl car kasarım bu benim tarafımdan tartışılmaz bir gercek. Ama ben koxpu hic bir zaman 1. arac olarak kullanmadım kullansaydım. Şu anda benim carımın olduğu yerde hic bir car olmazdı. Ben dune kadar x7 li bag bile yapmadım. sırf bazı clanlar andreamda koxp kullanmayı serbest etmişler bir humanları towndan bile cıkarmayyız diyince andreama car atabilmek icin 1 gunde lvl 56 car kastım. ve andreamda koxp kullandım. Cz de koxp kullanmama gelince dedilerki orclardan bazı cok iyi clanlar partilerine birer koxper alıyor ve cz de towndan cıkamıyor gel yardım et dediler. Ve bana kufur eden humanlarda oldu. Ama isim vererek kimseyi rencidede etmiyecem karalamada yapmıyacam. Cunku bir yazımda bir kelimeyi arkadaşımın biri hic anlatmak istediğim gibi anlamamış ve cok bozulmuş. Kendisinden de bizzat ozur diledim. yanlış anlaşılmış omaktan dolayı ve hemen o paragrafı duzeltttim. Bana bu adamın hayatı yalan diye yazı yazanlar bile oldu. Biizat o hayatı yalan diyen adam bire bir beni tanımazken +60 carını verdi ve bag yap dedi ve karşılığında ms verdim. bunlar hayatın acı gercekleri. Sorarım hayatı yalan olan bir adama neden +60 carının şifresini verdin siz sormazmısınız. Ve son olarak x7 Bag olayına gelecem. Ben en son kosp zamanında 14 lu arrow u anlattığımda guawang kapanmıştı 3 gun sonra http://www.frmtr.com/knight-online/2...ml#post2792684 burda bu olayın pek ustune gitmeyin. cunku x7 den menfaat bekleyenleri uzucu bir son bekleyecek bunuda unutmayın. Ha nerdenmi biliyor diyeceksiniz yakında x7 ile +70 olan carlar bir bir dokulunce goreceksiniz. BU admalar salak ama o kadar da salak değil. 24 saat online olan bir car ortalama gunde ne kadar exp alır az cok onu olmasada hesaplayacak beyinleri olmasada hesap makineleri var. Neyse herkese sağlıcakla. BUndna sonra forumda tartışma yaratacak hic bir başlıkta acıklama yapmıyacam. Sadece ve sadece oyunda milletin gercekten bilmesi gereken şeyleri kendimce acıklamaya calışcam. ahmetabi birde sana lafım olcak ben senin lvl 55 lerde ikende koxp kullandığın zamanı hatırlıyom. Hatırlarmısın bilmem ahmetabi ibrahimabi diye carlar eslantta lamialarda koxp kurardınız __________________