TİCKET SONUCUNDA İTEMLERİMİ ALAMAMIŞ BULUNMAKTAYIM... İTEMLERİ GİDEN DİĞER ARKADAŞLAR EĞER PRE ALCAKLARSA TİCKET İCİN HİC ALMASINLAR PARANIZA YAZIK EDERSİNİZ.. Yurt dışında tatilde olduğumdan şimdi ancak oğrenebildim.. 2 Bucuk senedir oynamakta olduğum karakter hack lenmiştir.. El emeği ile uğraşıp yaptığım bir char oluşu nedeniyle , feci şekilde oyundan soğudum.. Bunun akabinde ne kadar arkadaşlarım bırakma desede oyunu bırakma kararı almış bulunmaktayım..karakteri de kesinlikle satmayı duşunmuyorum Oyun icinde kalbini kırdığım insanlar varsa burdan hepsinden ozur dilerim... YeniRaky35cL ile devam edicek Ozgun ve Furkan kardeşlerime daha da iyi olmalarını diler.. Sırasıyla Genarals ekibine ve Liderimiz Olan Sadi abime , ANFORA - NOX Clanının her bir uyesine , ozellikle İbo abim , maho-burak - kaan - ismail abim - kemal abim - bilal emmi - oyunu bıraksada orhan kardeşime - tolga başkanıma , oguz abime , kadir e sesmage-barış kardeşime; Bu oyunu legal oynayan herkese , ozellikle SecbaniCedid ailesine , daha bu liste cok uzar biliyorum o yuzden yazmadıklarım kızmasınlar hepsine coook teşekkur ederim..2 bucuk senede coook eğlendiğim bu oyundan boyle bi sebeple ayrılmak beni uzsede... İnşallah , Bir daha oyuna donmemek uzere herkese elveda ve iyi gunler hayırlı ramazanlar dilerim.. NOT : Yazmayı unutmuşum gerekli ticketi itemlerim icin atacağım..eğer emeğimi geri alabilirsem NTTGAME den geri donmeyi duşunebilirim...(( İtemleri alabilmek cok ufak bi ihtimal )) __________________