SIYRIK Bilgilendirme (Veda)
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- SIYRIK Bilgilendirme (Veda)
-
30-09-2019, 15:50:26Oncelikle Sevenlerede sevmeyenlerede selam olsun Biliyorumki 8 senelik Knight Online Maceramda Sevenim kadar sevmeyenimde olmuştur. Oyunu bırakma Sebebim Hesabımın komple hack yemesidir.Oyuna tekrar devam edebilirdim.Ama oyun artık tat vermiyordu.Bunun bircok sebebi vardı en onemlisi sanırsam SaNCaKTaR Ailesi olarak artık oyunda bi amacımız kalmamıştı.Şu oyunda tanıdığım en iyi knight online oyuncularıyla oynama fırsatı yakaladım hatta onların pk'sını yonetme fırsatını yakaladım.Oyunda yapmak istediklerimin hepsini yaptım diyebilirim.Erişmek istediğim tum noktalarada eriştim diyebilirim.Bu hedef ve eğlencelerimde yanımda olan Oncelikle Tuna abime(FreeAssasian) ve Tum SaNCaKTaR Ailesine teşekkur ederim.Kısaca size oyun gecmişimden de bahsetmek istiyorum.Oyuna Beramus serverinde başladım 75 lw bi wariorum vardı.Daha sonra Gırakon serverinin acılmasıyla birlikte yeni ve sağlam bi başlangıc yapmak istedim ve serverin acıldığı ilk hafta gırakon serverine gectim.İsmini hala hatırladığım Samsungd520 nickli arkadaşımla takılmaya başladık ve mage oynuyordum .Daha sonra bi arkadaşımın aracılığla SaNCaKTaR Clanına girdim.Ne uzucu ki girdiğim 2. gunu karakterim ban yedi ama sağolsunlar tuna abi(FreeAssasian) ve Eren abi(xXxCappadociaxXx) yanlız bırakmadılar.Bende o zamanlar daha cocuğum oyun oynama isteği var devam ettim. İtemim yok ne yapacaz? İtem kiralayacaz.Bunun icinde en uygun karater priest olurdu.Her neyse item kiralamak uğruna actığım karakter Priestti İsmide ''SIYRIK'' dı yaklaşık 6 senemi harcayacağım karakterim Yaklaşık 6 sene boyunca Clanımı en guzel yerlere taşımak icin elimden geleni yaptım.Cokta hırslıydım.Kiralık itemlerle başladığım priestim gun geldi Ardreamın en sağlam Priesti oldu.Ardream dar geldi 59 lw de baseye hatta cz ye bile pk atmaya cıkar oldum Yeri geldi server değiştirdik yeri geldi oyuna ara verdik.Ama bireysel hareket etmedik SaNCaKTaR Ailesi olarak hep birlikteydik.Cunku biz birbirimize gunlermizi aylarımızı değil yıllarımızı vermiştik.Guluşlerimizi paylaştık.Şukurler olsun şuan hala birlikteyiz.Fazlada uzatmak istemiyorum. Burdan aklıma geldiğince SaNCaKTaR Ailesi başta olmak uzere JS Clanına, NoEasyWayOut Clanına(Şuan ailemize katıldılar) RespectOfClan Clanına, YouMustLoveUs Clanına, EighForAll Clanına, OglumGosterPipini Clanına, CMAS Clanına, NO Clanına, RebelStreet Clanına X Clanına teşekkur ederim.Daha aklıma gelmeyen nice clanlar isimler var 8 senemi verdim ben bu oyuna az değil Hepinize teşekkur ederim.Şuan ne yaptığımızı merak eden arkadaşlar ben ve diğer arkadaşlarımın bircoğu League Of Legend oyununu oynuyoruz.İsmim gene aynı ''SIYRIK''. Hoşcakalın Hakkınızı Helal edin.Benden yana helal olsun. SIYRIK/Salih SaNCaKTaR __________________