3 tane level 80 charımı ( Hunter, Death Knight, Priest ) satışa sunuyorum !
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 3 tane level 80 charımı ( Hunter, Death Knight, Priest ) satışa sunuyorum !
-
30-09-2019, 15:49:503 tane end game charımı satışa sunuyorum. Yanında 45 lvl warrior da vardır. Name:Elîf Faction:Alliance Race: Night Elf Class: Hunter Realm: Dragonmaw Armory Link: Elîf Epic flying ve dual specci vardır. Ayrıca spirit beast'e (Skork) sahiptir ikinci specc olan beast mastery de. Stat ları yazmıcam cunku armory linkinde hepsi var. Kendisi benim main charımdır ve ozenle bezenle gear toplamışımdır oynaması kolaydır hunterların ayrıca eminim zevk alırsınız.Şu an realm deki en iyi hunter gearlarından birine sahiptir.Hard arp cap e ulaşmıştır. Name: Hignar Faction: Alliance Race: Dwarf Class: Death Knight Realm; Dragonmaw Armory Link: Hignar Bu karakterde epic flying ve dual specc bulunmaktadır. Asıl specc tank tır ve ona gore gearı cok sağlamdır. Name: Darnian Faction: Alliance Race: Human Class: Priest Realm: Dragonmaw Armory Link: Darnian Bu karakterde epic flying ve dual specc bulunmaktadır. Icc 10 de frostwing halls achivementı vardır. Toplam olarak charlarımda 10k gold vardır ve butun professionları tamdır armory den goreceğiniz uzere. Bu karakterlerin hepsi benim ve cd keyleri ve oyunun butun cdleride sağlanılıcaktır. Ancak satım işlemi elden gercekleştirilecektir.Yani eğer almaya karar verirseniz ben laptopumu getirip sizinle direk ordan işlemi yapıcam. Herşey acık ve net olucak anlıyacağınız. Ben ankara veya izmir deki muşterilerle ilgileniyorum cunku ancak bu yerlerde satış işlemini gercekleştirebilirim. Tabi, zahmete binip gelmek isteyen varsa buyursun gelsin . Fiyat 800 YTl'dir. Yakın bi fiyatta da anlaşabiliriz. Mail adreslerimden sadece telefonumu veririm, eğer ciddiyseniz telefon acıp konuşur hatta buluşuruz. [email protected] [email protected] /hugs __________________