S.a arkadaşlar Bildiğiniz uzere TyRaoS(83) - TyRenT(83) ve Geadrio(69) character'lerinde oynamaktayım. Başlıkta belirttiğim ITyRaoSI ve IGeadro character'lerimi ise ring basıp sattım. ITyRaoSI benim ismimi kullanarak millete ben Can diyerek 2 arkadaşımı dolandırmış. Bir arkadaştan 10 hb birinden de dual 3 pe almış. IGeadro ise yine benim ismimi kullanarak 3 parca 8 2 parca 7 dragonu almış parayı geciyorum diye... Arkadaşlar şunu anlayın: oyun ici ben gercek characterimden TyRaoS TyRenT veya Geadrio 'dan kim olursa olsun pm atıp item istesem dahi vermeyin bana !!!! BANA OYUN İCİ PMDEN İTEM İSTERSEM VERMEYİN SESİMİ DUYURMADIKCA TELEFONLA ARAMADIKCA NE İTEM ALIRIM NE VERİRİM NE DE İTEM İSTERİM!!!! BEN OYUN İCİNDE KİMDEN NE İSTERSEM İSTEYEYİM SESİM DUYULMADIKCA BANA GUVENMEYİN ARKADAŞLAR!!! Buna sadece ben değil butun herkes gecerli. Ya dolandırma devri bitsin artık arkadaşınızın sesini duymadan lutfen item vermeyin yaw yeter artık... ITyRaoSI ve IGeadro ile uzaktan yakından hic bir alakam yoktur!!! Ama şunu da ekleyeyim: ITyRaoSI daki adam beni iyi tanıyor cok dikkat edin lutfen kimsenin canı yansın istemiyorum!!! İyi Oyunlar. __________________