Tam WorldOfWarcraft Alacaktımki...Lutfen Yardım
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Tam WorldOfWarcraft Alacaktımki...Lutfen Yardım
-
30-09-2019, 15:47:57Herkese iyi akşamlar. Ben dun akşam Genco abi dediğim bir abimle konuştum oda 4 senedir wow oynuyor onla benimde wow almam konusunda anlaştık ona gunde 3-4 saat online olabileceğim soyledim oda bana sağlam bir karakterimin olacağını soyledi tam bu gun gidicektim Wow'u almaya dayımın işyerinden Haluk diye bir arkadaşıyla goruştum kendisi 34 yaşında ne yapıyorsun falan filan derken eski Wow'cu kendisi Wow'a başlayacağımı soyledim oda bana sakın boyle bir şey yapma hayatına değer vermiyorsan oyna dedi cok kotu bir duruma duştum ve kararsız kaldım kendisinin wow oynarken karısından ayrılma eşiğine geldiği hatta iş yerinde bir arkadaşının karısıyla wow oynadığını bırakmak icin piskolojik tedaviye baş vurduğunu soyledi ben ona gunde 3-4 saat yetermi diye sorunca verdiği cevap oyle birşey imkansız oyuna bağlanıyorsun bir nevi uyuşturucu gibi dedi ben iyice korktum Gercekten bu kadar bağımlılık yapan bir oyunmu Hafta ici 3-4 saat hafta sonuda 5-6 saat ayırabilirim bu oyuna sizce başlamalımıyım buyuk ihtimalle temmuz başında Rusya'ya gideceğim icin 3 ay oynayacağım para konusu dert değil sadece bağımlısı olmak istemiyorum biraz istediğim zevk almak Bu konuda bilgilerinizle beni aydınlatırsanız cok sevinirim __________________