Satılik 5750 gs ( 8620 Achıev li shaman )
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılik 5750 gs ( 8620 Achıev li shaman )
-
30-09-2019, 15:47:43Herkeze selamlar icinde 80 lv olan shaman mage ve warriorlu acc ımı satmaya karar verdım aslında kıyamadıgım bır char ama eger satarsam Oyunu bırakırım dıye dusunuyorum bırazda paraya ıhtıyacım var fazla bırsey soylemıcem buakdar emek verılmıs bır charda herseyın olduguna emın olabılrısınız mesela 36 tane tıtle gıbı 110 dan fazla maunt gıbı gear ıda gayet ıyı durumdadır Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL varmı: E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi: h ( gerektıgı zaman evet ) Armory Shaman - DUNemaul Ghorgar enha gear 5750 gs ele gear 5500 gs olur yuzugu ele ıcın alrısanız 1160 ele gear pvp heme hemen 1k resiliance de enha gear ı vardır mage Dunemaul GangstÂz 5600 gs vardır Warrior Spinebreaker Khrall 5100 gs sı vardır tank dır Account suan acıktır ve mırateyede acıkdır lv 80 olan shamanımın %310 luk bınegı bulunmaktadır zaten achiev herseyı anlatıyo uzunzamandır oynadıgım charımı satmak ıstıyorum fıyat olarak 750 TL dusunuyorum ıcerısınde bır aded lv 80 mage ve 1 adet lv 80 tank warrior vardır pvp gearları full dur hem ele hem ench msn adresımden ulasabılırler izmir icindeyseniz yuz yuze haledebılırız Msn : [email protected] adresinden ulasabılrısınız daha ayrıntılı konusabılırız oyun ıcındende gorebılrısınız __________________