Merhaba arkadaşlar oncelikle oyunu bırakma kararı aldıktan sonra dun gece son kez oyuna girip bi arenaya bakmak istemiştim . Arena oldukca kalabalık ve bu BoneCrush adlı arkadaşımızda arenaydaydı ve bana R atmış bulundu . Bunun uzerine Vs atmaya başladık ve vs nin galibi ben geldim . İddaya gore bende HOLY ve PEDAL vardı bunun olmadığını hatta BoneCrush ' ın pedal olduğunu ben iddaa ettim . Nedeni ise vs sırasında hic HP POT kullanmaması . Bunun uzerine VİDEO CEK gibi bir iddada bulundu ve bende bunun ustune video programını acıp VS leri videoya aldım . Ancak atmış olduğumuz 4 vsnin 2 sini videoya alabildim . Diğer 2 vs de 1 Vsyi ben kazandım diğerini ise BoneCrush . Ancak şoyle bir sıkıntı var ki BoneCrush arkadaşımızın normal zamanlarda herkes farketmiştirki elinde DUAL FS vardır . Ancak benimle vs atmaya başlamadan hemen once eline SHARD 10 ve DW9 gecmiştir ki bunu clandan temin ettiğini ben biliyorum . İzleyeceğiniz videoda Benim PEDAL ve HOLY kullandığımı goreceksiniz Yani onlara gore oyle ben HOLY ve PEDAL kullanıyorum . Video ' nun sonu cok hoşunuza gidicek cunku BONECRUSH adlı arkadaşı bir surpriz bekliyor. Bana video al cek koy dedin al şimdi koyuyorum cok beklemiceksin demiştim . Herkese iyi seyirler ... WAAZZAAAP = Apo Youtube Link = http://www.youtube.com/watch?v=dU5mEvnSSDc Kim playermış gorelim aslan __________________