Satılık 5.8k gearscore Undead Warlock -IMBA- *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E Arkadaşlar accountumda karazhan serverında 2 adet 80 level karakter ve 80 level altı 3-4 karakter vardır. İlk karakterim 80lvl 5.8k gearscore'e sahip her raidde imba dps yapan undead warlock. Armory: Karazhan serverından Dotana nicki ile aratınız link koyamıyorum foruma Characterin nicki: Dotana Characterin realmı: Karazhan Characterin extra ozellikleri ve onemli notlar: END GAME PVE ve normal seviyede pvp gear mevcuttur karakterin ustunde 2 adet 232 lvl dışında 251 den aşağı item yoktur. Armoryden de gorebileceğiniz uzere 4 adet t10 vardır ve set bonus tamamdır. karakterde ceşitli rotasyonlar yapabilmek icin farklı statlarda staff dagger sword ve offhand vardır.Karakterde bircok title vardır os3d 10m drake vardır binek olarak ayrıca binek olarak glory or hero'dan kırmızı proto drake vardır. Karakterin meslekleri Taloring ve Enchanting. Emblem of frost ile alıcak item kalmamıştır. Accounttaki 2. 80lvl karakter Orc Warrior Tank Armory: Armoryden Anjelique nicki ile karazhan serverında aratınız. Characterin nicki: Anjelique Characterin realmı: Karazhan Characterin extra ozellikleri ve onemli notlar: Karakter ulduar zamanından itibaren oynanmamıştır bundan dolayı gearı pek iyi sayılmaz fakat kısa surede icc tanklayabilecek seviyeye gelir. Karaterde %280 lik binek vardır ayrıca meslek olarak Herbalism ve Jewelcrafting vardır. Account bilgileri: Accountun ilk sahibiyim ve sıkışık durumda olduğumdan satıyorum aynı zamanda artık oyunda yapabileceğim herşeyi yaptım ve yaşadım. Ayriyetten karatarde bulunan 3-4 tane 80 lvl altı karkater vardır bunların hepsinin ustunde heirloom itemler full olarak bulunmaktadır istenildiği taktirde rahatlıla kasılabilirler. Karakterlerimin hepsi serverda tanınmış ve hicbir saygısızlığa hicbir isim lekeleyecek olaya karışmamışlardır. Tum serverdan saygı goren ve saygı gosterilen karakterlerdir. Arkadaşlar accountu istanbul icin elden veya istanbul dışı havale ile verebilirim istenirse herhangibi bir guvenli siteden de yapılabilir alışveriş satış ile beraber cdkey ve kutularıda vericem. Accountun fiyatını koyamıyorum cunku bilmiyorum piyasasını msn adresim: [email protected] ekleyin fiyatınızı verin isterseniz karakterin ss'leri yollarım tum sorularınıza cevap veririm. __________________