Armory: The World of Warcraft Armory - Borriz @ Executus - Profile Characterin nicki: Borriz Characterin realmı: Executus Account bilgileri: [PVE] * Cok rahat bir şekilde ICC 25 Main Tank olabilirsiniz. * Mountları: For the Horde arşivinden alınan Black War Bear, Reins of the Bronze Drake, Red Skeletal War Horse [artisan riding 5k gold oğrenilmiştir] * 12 adet farklı Heirloom itemi mevcuttur.yani alt char kasmanız hic sorun olmaz. * Retradin setinde 5150 gearscore full ench ve gemLidir..Retradin ozellikleri aşağıdaki gibidir ; 1900-2300 Dmg 4140 AP ( unbuffed ) 610 Hit 34% Crit 20 Exp * icc 25 yapabilirsiniz rahatca retri olarak da.. * Glory of the Hero arşivi icin 5 arşiv kalmıştır.Uğraşmadm hic ama istenilirse basitce bitirilir. * Tek kotu itemı trinkettir.Eğer ki Toc 25 trinketi droplanızsa +70 gearscore eklenecektir. * meslekleri enchanting/mining 450 fulldur ve Dalaran recipeleri alınmıştır. * banka full acıktır.buyuk cantalar bankasında bulunmaktadır. * ACC de toplam 4.1k gold vardır. * 42 lvl mage, 27 lvl rogue, 59 lvl dk gibi alt charlar mevcuttur. [PVP Retri Paladin - 1153 resilience] * Buffsız atack power: 4595 * Crit: %30 * Hit: 130 * Expertise: 5 * Seti: 3x Furious 1xRelentless 1xTitanforged omuzluk..Aralar full Wrathfull dur..Epic en son 264 ilvl madalyonu vardır * 5v5 ile cok rahat uzerinizi Relentless dizebilirsiniz..zamanım olsa ben yapacaktım.. ALT KARAKTER 80 LV SHAMAN The World of Warcraft Armory - Jamesbolt @ Executus - Profile Shaman hakkında kısa bilgi: * 4.8k gs vardır Elemental gear olarak..3.2k gs Enhanc gearı vardır * Mount olarak Black War Mammoth vardır * Skinin full ve Leatherworkin 425 tir. * Dual talenti alınmıştır. * Banka full acıktır *SQ/SA var mı:E (Gizli soru ve cevabı) *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E Fiyat: 350-400 arası duşunuyorum. Ciddi alıcıysanız msn adresinizi bırakın yada pm ile ulaşın telefon,msn verebilirm. Bu arada Rize'liyim ve Rize'de yaşıyorum __________________