Satılık WOW hesap 80 rogue 80 Warrior - EU Argent Dawn
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık WOW hesap 80 rogue 80 Warrior - EU Argent Dawn
-
30-09-2019, 15:45:00Argent Dawn (EU) RP Realm'ında (EU'nun en kalabalık RP Realm'ı olup 30.000 oyuncuyla tamamen doludur) ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Aynı realm'da iki faction birden!!!! (Hem Horde hem Ally) Alliance'da level 80 warrior, 4.7k gearscore eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Argent+Dawn&cn=Kendricks Horde'da level 80 Rogue, 4K gearscore eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Argent+Dawn&cn=Swiftjack sanırım şu an 1.5-2k da gold var, ben siz alana kadar kasmaya devam ediyorum fiyat 175 liradır. gearscore'lar duşuk olduğu icin hesabın fiyatı da duşuktur haliyle. ama bir duşunecek olursanız zaten karakterleri 6k gearscore ile versem zaten size yapacak ne iş kalıyor ki? bu haliyle cataclysm gelene kadar idare edersiniz, zaten biliyorsunuz yeni expansion CATACYLSM cıktı cıkacak ve o cıkınca da eski itemların hicbir onemi kalmayacak. bu burning crusade'de de boyle oldu, lich king'de de. server full dolu olduğu icin her an free transfer'lara da olanak vardır. hangi realm'lara transfer olunabileceği internette aranabilir. ciddi tekliflerde sahibinden.com uzerinden guvenli e-ticaret ozel satışı acacağım. e-ticaret uzerinde, para aktarımı icin onay verilmeden hesap bilgilerini veremiyorum. bu sistem pek hoş değil ama başka seceneğim yok. zira ben kendim Gittigidiyor sitesi uzerinden WOTLK key alırken oradaki Dr. Lecter tarafından dolandırıldım. Tekrar dolandırılmak istemediğimden işimi sağlama almak istiyorum. sahibinden.com E-ticaret dışında, Adana ici elden de teslim edilebilir. account cok uzun suredir bende olduğundan dolayı cd-key'imi bulamıyorum, ama oyun hesabı zaten battle.net account ile zaten butunleştirilmiş durumda ve ben size battle.net account'umu tum bilgileriyle komple vereceğim. gerekirse kimlik fotokopisi, telefon, adres, guvenmenizi sağlayabilecek her turlu bilgiyi tedarik edebilirim. cukurova uni. oğrencisiyim, adanalıyım, yerim yurdum belli. -- duzeltme: ROGUE 5K GS OLDU. ARTMAYA DEVAM EDİYOR. FİYAT DA PAZARLIĞA ACIKTIR --- İRTİBAT: janken150 @ hotmail.com __________________