Knight Online'da EDİT DENİLEN İTEMLER ASLINDA GORULDUĞU GİBİ DEYİL !!
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online'da EDİT DENİLEN İTEMLER ASLINDA GORULDUĞU GİBİ DEYİL !!
-
30-09-2019, 15:38:40Merhaba arkadaŞlar resmİ forum da araŞtirma yaptim bİr Cok kİŞİ İle gOrUŞtUm aslinda oyunu oynamiyorum ama baŞlamak İstİyordum sİzlerle aslinda +10 +9 +3 dedİĞİnİz beterr İtemlerİnİ anlatacaĞim . K2 sİyo'su olan alenİa bİldİĞİnİz gİbİ k2 nİn en gUClU elemani son gelİŞmelerİ Şu Şekİlde aCikladi oyun kodlarindan baĞzilari Calindi vede bu kod'larla server reslerİnde edİt İtem denİlen sahte İtemlerİ ortaya Cikartiyorlar . Aslinda gOrUntU sanilan kadar kOtU deyİl yenİ yamada bu İtemlerİn gerCek deyerlerİnİ herkes gOrecek . Edİt hakkinda bİlgİ vermekte İstİyorum aslinda serverde bulunan İtemlerİ bug yolu İle gerCek deyerlerİnden Cok daha fazla gOsterİyorlar ama aslinda İtemler orgİnal ama bugda. Sİlİnme dİe bİrŞey sOz konusu deyİl nİe dersenİz İtemler zaten deyerlerİnde vede sadece gOsterİŞİ seven kİŞİler paralarini Car Cur ederek ayni kalİteye Cok daha fazla para verİp kendİlerİnİ kar ettİĞİnİ sananlar bunu aliyor vede kullaniyor İtemler yakin zamanda orgİnal + larina dOnecek .ancak sİlersek :sİlİnecek olan Calinti İtemlerde Cok ayni kodda bullunan İtemlerİn tamami sİlİnecektİr vede bu İtemlerİ kullanan hesaplar sonsuza dek kullanima kapatilacaktir. Bİr Cok ortak fİrma bİze karŞi taraf aldilar UzUcU bİr durum ancak haksizda deyİller kİmsenİn korkusu olmasin orgİnal İtem orgİnaldİr / sahte Calinti dupe edİt farklidir bİz orgİnal İtem sahİplerİnİn yaninda olma sOzU verİyoruz kİmsenİn hakkini yedİrmeyİz. Forum yetkİlİsİ Onerİsİ : Onerİm yUksek deyerlİ İtem almayiniz helekİ bİlmedİĞİnİz kİŞİlerden . Beterr İtemlerİ normal deyerlerİne İndİrİldİĞİ anda suCsuz olsaniz dahİ yapabİlceĞİmİz hİC bİrŞey olmuyacak ayni kodda baŞka bİr kİŞİde ayni İtem varsa bu charlar kapatilacaktir tİcket haklarida olmayacaktir. Pekİ sİzİn hatalarinizin cezasini nİe bİz Odeyelİm dİyenlere ? Kİmse bİzİm hatalarimiz sonucunda ceza Cekmeyecek bİz kendİ hakkimizi aCmiŞ olduĞumuz mahkeme İle savunuyoruz . Beterr adli kİŞİ cezasini Cekecektİr kİmsenİn ŞUpesİ olmasin edİt İ bİle bİle alan kİŞİlerİn sonu vahİm olacak saygilarla . __________________