1.Kopscular la iceri girmişsiniz diorsun. BEN ORDA 2 PARTY KURMUSUM 2.Kopscular ister istemez bilerek yanına gelip karsı ırk atak gecior 3.Nerden Bileyim Senin Yan pc den girip bilerek kestirmedigini.Veya art niyetli birisinin yapmadıgımı. O Char bilerek kalkıp Kalkıp bizim party uzerine gelior. 4.Kopscularla Aynı party desiniz dior.Goz var nizam var.İftira atıorsunuz. KuL hakkıdır bu ! 5. KALKIP GELEN CHARI KESTIK.BABAMIN OGLUDAMI KESMİYECEM.ORDA HERHANGi bir kops vs acmadık . 6. BU SAATTEN SONRA Kimseye bişey ispatalamaya gerek yok. 5 sene once bu işi zaten yapmıştır. CAHİLİNN KANI DOKULMEZ İCİLİR Xethra Cevaplama: 1. ss Ye İyi Bak 8 Kişi TOwn İcindesiniz. tek tek say orada 2 party yok 2. Rot Clanı Kozper dediniz YIrttınız Burada Kendinizi kozperlarla GEziyorlar DEdiniz Şİmdi Ne oldu Ozaman. 3.BEn SEni Noavalıyorum ve 80 le prınızın bırını kıtlıyoruz ve sen kakmısın diyorsun ki yan pc den acmışındır diyyosun acsam sana neden kesileyim o kadar human varken değilmi (Celişkili Degilmi) 4.Kul Hakkıdır demişin kul hakkı yenmez ss ye bak tam town ici prinin biri kitli ve 8 kişisiniz ss de 2 party değil nova atıyoruz ve duşmuyonuz. tek kelime ile harikasın. 5.Sana Kozp Actın Demedim. İyi Oku 6.Ispata Gerek YOk Her Şey Ortada Şimdi Kanıtınıza Gelelim BuradaKi Yalanı Yakalayalaım dğilmi Kanıtlı ss BU Dikkat Edin arkadaşlar ss agağlarda alınıyo ve gidin o kordinata bakın adamlar town icinde kesiolar ss nin alındıgı yere bakın ve Freed senin ne işin var orada ki adamlar town icinde sen oradasın aradaki celişki bence guzel ilk konuyu actım hemen ss almışlar kanıt atmak icin size bir şey demiyorum Sekilpich kes kes ss ye bakın sonra z ye takılıyo ustune gelen adam z ne nasıl takılsın tek o var zaten bırde dıkkat edın kestıkten sonra yazmıs Chıkınbomba Sen Town İcindesin nasıl olduda oradan o yazıyı yazıosun fread agaclarda ally başkanına soledım ss aldıgımı ozaman hemen kanıt ıcın mı aldınız yapmayın bunlar reklam kokan haraketler Alırım +9 raptorunu FREAD Vay anam vayyyy yapmayın İyi Forumlar. Kanıtlı Kitlemeyin Konuyu Zaten Kitleyen de Sizin clandan cunku dogruları solediğimiz icin kitliyor. İyi Gunler Bu Konu Xentha ya Cevap İcin Acılmıştır. __________________