mage,hunter,dk,druid
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- mage,hunter,dk,druid
-
30-09-2019, 15:35:12Acc komple satılıktır, artık oğlumda istemiyor, yeni paketi beklemeyeceğiz, alana hayırlı olsun. *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E (orjinal 3 cd setide verilecektir) *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E Karakterlerin ortak ozellikleri, 12K gold civarında parası bulunmaktadır, Profları hepsinde 450 dir, epic mountları bulunmaktadır,mage de ek olarak Frozen Proto drake vardır, 2. talentler hepsinde acıktır,linkler aşağıdadır. ANKAMAGE(Mage) wow armory ankamage olarak bakabilirsiniz. Prof. 450 alchemy/herb. (transmute master) GS 5202.Frost 25-30, Truimph 95,St.keaper shrd 800 civarı var. DEYSET(Dk) wow armory deyset olarak bakabilirsiniz. Prof 450 Bs/mining (450 recipeler vardır)fishing ve cooking 300 uzeri Frost,truimph emblemleri bulunmaktadır 850 uzeri st.keaper shrd. vardır bulunmaktadır, Gs 5152 bloodfeather serverinde selek olarak bakabilirsiniz. pROF 450 Engineer/Mining bulunmaktadır Gs-4500 lerdeydi sanırım. MEGAKRAL (Druid) wow armory megakral olarak bakabilirsiniz. Prof 450 Jw 195 Tailoring, Gs fazla yok bunu Jw icin kasmıştık, Server Bloodfeather, karakterler Alliance, Toplam Acc icin 550 Tl duşunuyorum, İlksahibiyim 3-4 senedir verilmiş bir emek vardır, 42 yaşındayım yerim yurdum calıştığım yer bellidir, bu ilanı yazarken bile icim buruk şu an ama oynamadığım icin mecbur satacağım. Not: PS3 ile takas imkanıda olur oğluma hediye duşunuyorum ( SBS den 400 uzeri alırsa vereceğim daha vakit var ama saklarım ) [email protected] akşam msndende goruşebiliriz (gunduz firmada msn kapalıdır) Maliyetinin altında gidiyor, ama problem deyil, kasasında 2k gold edecek itemlerde vardır. __________________