Herkese Merhaba Yeni işe başlamamdan ve bazı ailevi nedenlerden dolayı tutkunu olduğum WoW’u bırakma kararı aldım. 4 yıldır oynadığım oyuna artık yeteri kadar zaman ayıramayacağım icin accountlarımı satmaya karar verdim. Iki farklı account satışa koyuyorum. 1. Account ===> bu accountun ilk sahibi ben değilim Accountta Val'anyr, Hammer of Ancient Kings[/URL]'li Holy Paladin bulunmaktadır. Holy gearı 6k uzerinde ve icc25hc itemları harici alacak pek bişeyi kalmamıştır. Hem icc25de hem de icc10da sadece lich kingi kesememiştir. Bunların haricinde icc10hc de 3 boss kesmiştir. Rusted proto drake icin sadece bir achivemntı kalmıştır. Girdiğiniz guildde cok rahatlıkla onu yapıp %310luk bineğinizi alabilirsiniz. Pvp gearı olarak ise full reletness ve birkac wrathfull gearı bulunmaktadır. Eğer pvpde kendinize guveniyorsanız mace ile birlikte cok canlar yakabilirsiniz. Offspec gearına gelince 5.5k gsu olan retri gearı bulunmaktadır. Butun speclerde enchler yapılmış gemler takılmıştır. Meslekleri Ench/Jcdir. Gerekli tum recipler bulunmaktadır. Bu accountun ilk sahibi ben olmadığım halde satışı cok zor olacak benim icin cunku legendary itemla oynamanın zevki inanılmaz. 2. Account kendi accountum olup yaklaşık 4yıldır oynamaktayım. Bu accountta da 80 lvl Holy Paladin bulunmaktadır. Bunun gearı biraz daha duşuk falan yinede 5.8k civarlarındadır. Tum meslekleri 450 olup BS ve Jc bulunmaktadır. Secondry profassionlarınında skilleri 450dir. Bu karakterde 56 binek olup artık alınamayan Hand of A’dal title bulunmaktadır. Bu accountta ayrıca lvl 76 druid ve heirloomlu lvl 70 Priest bulunmaktadır. Bu accountun satışı da ayrıca bir zor olacak benim icin. Cunku her şey kendi emeğimle yapıldı. Tum charların %280 binekleri bulunmaktadır. Paladinde ayrıca motor ve vendorlu mamut bulunmaktadır. Lvl 70 Priestta ise Netherwing reputation ile alınan drake bulunmaktadır. Her iki accountta da 5k gold verilecektir. İsteğe gore cok daha fazla gold bırakılabilir. (100k gibi) Accountların her turlu bilgisi mecvuttur oyun kutularıyla birlikte size verilecektir. Aklınıza takılan veya merak ettiğiniz her turlu şeyi sorabilirsiniz. Ayrıca account guvenliğiniz icin blizzard authenticator da satmaktayım. İlk account icin 1000TL ikinci account icin 600tl ve authenticator icin ise 30tl istemekteyim. hepsini almak isteyen olursa ona gore bir şey konuşulur. Ciddi alıcılarla ciddi konuşup anlaşabiliriz tabiki. Telefonla goruşmek isteyen arkadaşlar mesaj atarlarsa ben onları arayabilirim. Satışların yuz yuze yapılması tercihimdir.50 uzeri mesajım olmadığı icin link ekleyemiyorum. İlgilenen arkadaşlar armoryden Mérciful ve Thénatos nicklerini aratabilirler. Son olarak şunu belirtmek istiyorum. Bu accounlardan gelecek paraya aşırı ihtiyacım yok cok şukur. Onun icin fiyatlarda cok değişiklik yapmayı duşunmuyorum. İletişim Bilgilerim: [email protected] 0 532 262 97 54 __________________