Prot Paladin Armory:The World of Warcraft Armory - Pajavend @ Auchindoun - Profile Characterin nicki: Pajavend Characterin realmı: Auchindoun Characterin extra ozellikleri notlar: *450 Jewelcrafting + Enchanting ve Cooking ve Fishing'de 450dir. *7985 Achievement Points *91 adet Binek ( 2x 310% Rusted Proto-Drake ve Violet Proto-Drake ) Sea turtle ve Mekigineer's Chopper vardır. *86 adet pet *Shadow's Edge Quest itemları charda mevcuttur. *Kasada Offspec itemları vardır. *Ring of the Kirin Tor,Argent Crusader's Tabard gibi işinize yarıycak bircok item Kasasında bolca mats vardır cantalarında flasklarından yemeklerine herşey mevcuttur. Moonkin Druid ( 5847 GearScore ) Armory:The World of Warcraft Armory - Ornamin @ Auchindoun - Profile Characterin nicki: Ornamin Characterin realmı: Auchindoun Characterin extra ozellikleri notlar: *450 Alchemy/Herbalism *%280 Fly Mount Kasasında Haste ve Sp potları ve bolca mats vardır cantalarında flasklarından yemeklerine herşey mevcuttur. DK ( 5925 GearScore ) Armory:The World of Warcraft Armory - BÂra @ Auchindoun - Profile Characterin nicki: BÂra Characterin realmı: Auchindoun Characterin extra ozellikleri notlar: *450 Blacksmithing / Engineering ,cooking,fishing *%280 Fly Mount *Relentless 4 set diğer ara parcalar Wrathful'dur.5847 Gearscore Pvp set ile *Shadow's Edge Quest itemları charda mevcuttur. ilave olarak 42k gold,her classa uygun heirloom itemlar,2 tane guild vardır.Bankları boşaltırsanız 10k goldan fazla mats vardır (fish feast,Gems,Saronite ore,Disench yapılcak bolca item vb...) Acc kapanmadan satmak istiyorum 22 Mayıs 2010'a kadar acıktır.KÂr amaclamıyorum odedigim parayı alıp bırakmak istiyorum Fiyat 750TLden 500e indirdim pazarlık soz konusu değildir. Active (Expires: 22-May-2010) *Sehir:Samsun Account bilgileri: *SQ/SA var mı:Evet *MAIL varmı:Evet *CD-KEY varmı: Evet *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik fotokopisi verilicekmi:Evet *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:Evet Fiyat: 500TL 0541 742 4280 telefondan yada ozel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Not: altaki postlar eskidir.. __________________