80 lvl dk - 72 shaman - 71 mage ayni accountta
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 80 lvl dk - 72 shaman - 71 mage ayni accountta
-
30-09-2019, 15:33:03=3 Adet Char + Celestial steed mount= Merhaba arkadaslar, oyunu bıraktığım icin accountumu satıyorum Tum bilgiler mevcut gizli sorusu cd keyleri hatta game card keylerine kadar var yani account saglam hic bir sorun yok alan tertemiz kullanicak. 80 lvl blood elf dk 5,2 k gs. dual talent artisian riddingi acik 72 lvl orc shaman dual talent mining + enchantin meslek 71 lvl blood elf mage dual talent tailoring + enchanting max seviyede Ayrica accounta kolection edition serisi mount olan ve bildigim kadariyla suan satışı durmus olan Celestial steed mount mevcut. bu sekilde komple accountuma 170 tl istiyorum bunun dışında tekliflerede acığım basit bi hesap yapan arkdaslar neredeyse 3 paket + celestial mountun toplamda 150 - 175 maliyeti oldugu bilir, Account mersinden satılıkdır, baska illerden almak istiyenler icin mersinde aracı bulunur birde resim ekledim 71 lvl magenin en son onu gelistiriyordum. Resim http://i1005.hizliresim.com/2010/5/6/1658.jpg linki duzelttim iletişim bilgileri; Mail: [email protected] Gsm: 0535 815 52 50 den ulaşabilirsiniz... __________________