link veremiyorum 50 mesejım olmadığı icin mail atarsanız gonderebilirim. Accountun sahibiyim. 5 yıllık accountum. Oyunu 5 ay once braktım ve askere gideceğimden dolayı nakit ihtiyacından accountu satmaya karar verdim. Tum karakterlerle ayrı ayrı uğraşılmıştır. Yeni 80 olmuş karakterler değiller. Coğu yerle exaltedlar. İstanbul icindeki alıcılar oyun ici gorerek alabilirler. Account **** Laptop, I phone-pod, xbox360, ps3,cep telefonu tarzı aygıtlarla takas olabilir. Lvl 80 Blood Elf DeathKnight 5895 GS dps – 5211 GS Tank Offspec ************************************************** ************************* Lvl 80 Tauren WARRIOR 5875 GS TANK – 5311k GS DPS Offspec ************************************************** ************************* Lvl 80 Undead Priest 5575 GS Holy – 5211k GS DPS Offspec ************************************************** ************************* Lvl 80 Troll Hunter 6021 GS ************************************************** ************************* Lvl 75 BL mage 435 terzi 460 enchant Lvl 70 Shammy Lvl 21 Druid twink Notlar: ** Toplam 190k gold var accountta . Mesleklerle gunluk 1k gold civarı kazanılabiliyor. ** Tum 80 lvl karakterlerin epik ucan bineği ve cold flying'i var ** 10-12 parca alt kasmak icin gerekli BOA itemler mevcut ** Warrior, dk and hunter da 60k+ kullanılmamış honor var (herbirinde) ** Bi kac parca pvp itemi mevcut ama charlarla genel olarak pve yapılmıştır. ** Tum charların migrate acık Alışveriş, istanbul iciyse evimden diğer şehirlere nakit yattıktan sonra bilgiler verilecek şekilde gercekleştirilecektir. Alan kişiye tum bilgileri vericem. Cd keyler dahil herşeyi duruyor. Account bilgileri: *SQ/SA var mı: Evet *MAIL var mı: Evet *CD-KEY var mı: Evet *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik fotokopisi verilecek mi: Evet *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: Evet telefon: 05558736811 msn: [email protected] Fiyat 700YTL __________________