lifeislife33 Dolandırıcıdır Guvenmeyin
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- lifeislife33 Dolandırıcıdır Guvenmeyin
-
30-09-2019, 15:30:53S.a frmtr ailesi Tarih 07,05,2013 Sat Gece 2:25 suları şu konuyu forumda gordum roller cok ucuz geldi ozelden msj atılması istenmiş http://www.frmtr.com/kronos-p/532656...l#post49529394 msjı attım musaitim şu numaradan 05068251670 arayabilirsiniz dedi. Aradım... sesli aramayı kaydetmeyi duşunemediğimden paylaşamıyorum ama şoyle anlatayım bana denilen şey dual rol 3 350 tl kuzenimden ben 280 aldım dedi biraz daha da indirim yapabilirmiş ben ona dedimki hocam benim suan o kadar param yok ayın 10 nuna kadar beklerseniz 2000 tl ye yakın param gelicek hatta bi kac kişiyi item icin aradıgımdada aynı muhabbeti soyledim. bana ne kadar paran var dedi 200 tl dedim tmm dedi onu gonder geri kalanıda sonra gonderirsin ben bu oyunda cok taksitle item sattım dedi tamam dedim istiyosanız abim avukat referans olarak onun int sitesi adliyenin sitesinde doğrulamanız adına verebilirim yok dedi ben Allahıma havale ederim dedi gerek yok referansa (demagoji yapmaya calısıyo) fln tmm hocam dedim hayırlı olsun şimdiden dedi bana cok sağolun hocam yarın 2 3 gibi ulaşırım size hallederiz dedim tmm dedi.. E tabi uzun suredir bu oyunu oynuyorum en yakın arkadaşlar boyle kıyak yapmıyo birbirine bi arastırayım dedim bu arkadaşı araştırdım hakkında hırsızlık konularını onun yazdıklarını karşı tarafın yazdıklarını yorumları fln tek tek usenmeden okudum belki iftiradır diye ama bildiğin hırsız bu adam ksc leri okudugumda anladım. 07,05,2013 oğlen 2 de ve akşam ustu 4 suları 2 kere ard arda aradı hic muhattap olmak istemediğimden acmadım telefonunu bi dahada aramaz heralde dedim. 08,05,2013 oğlen 12:15 yine aradı acmadım telefonunu anladıgım kadarıyla beni saf keklik sandı peşimi bırakmak istemiyodu.Sonra kazıklayamıycagını anlayınca 12:16 da bir msj attı ksc şeklinde koyuyorum arama kayıtlarıda aşağıda. Lutfen bunun gibi haysiyet şeref yoksunu insanlarla irtibata gecmeyiniz dinini ve şerefini 3 kurusluk oyun icin 5 paralık eden insanlar bunlar. Arama Kayıtları. [url=http://*******/c25MCx] Msj Kayıtı. __________________