80 lvl druid full tank&pvp(feral)&dps(balance) Coook ucuz
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- 80 lvl druid full tank&pvp(feral)&dps(balance) Coook ucuz
-
30-09-2019, 15:30:40arkadaşlar oyunu cok uzun zaman once bıraktım fakat şu anda hesap makinesi alacağımdan dolayı carımı satmak zorundayım malum muhendis adama grafik cizebilen bir hesap makinesi cok yararlı oluyor neyse carın ozellikleri şoyle Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sh...n&n=paralympic Charecterin adı : Paralympic realm :burning legion ırk: night elf druid Karaketerin oyun suresi boyunca ; 9k gold ile alınabilecek 226 lvl kirin tor yuzuğude vardır Tum Northrend heroic achivleri sonucu alınan Red Proto Drake ye, rahatlıkla 5k dps yapabilecek moonkin dps geara, uygun gemler verildiğinde trial of crusaderi tanklayacak itemlar (ttank trinketleri nin hepsi mevcut) feral druidin kullanacağı butun pvp trinketleri vardır , relentless&furious pvp set tum pve gear lar t8 ve uzeridir ,jewlcrafting den gelen tum enchantlar son seviyededir, ayrıca feral de kullanabileceği tum ulduar 25 staff ve pole armı vardır ,toc 10 man anubaraktan duşen polearmıda tanklık icin kullanıyorum toplam 3 polearm hepsi farklı enchant lara sahip ,tank icin moongoose,dferal dps icin berserking ,feral pvp icin 110 ap Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL varmı: E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi: E Professionlar : jewelcrafting : 450 Enchanting : 450 Cooking : 42 First - Aid : 222 Fishing : 167 mount bilgileri: Red Proto Drake : Oyundaki 5-man heroic achivementlarını tamamladığınızda alacağınız bi binek. Black War Bear : Tum alliance krallarını oldurduğunuzde alacağınız binek queldorei steed: 100 amblem karşılı argent tournament ten alacağınız mount beyaz ve siyah mamutlar ve toplam 26 mount ayrıca character butun notrhrend quartermaster larda exalted dır oyuna 6 ay once başladım ilk carım o yuzden tbc oncesindeki lerde pek fazla exalted yok fiyat konusunda aşırı esneğim 200 lira istiyorum bu kadar itemlı bir cara forumu kontrol ettiğimde en uygun fiyatın bu olduğuna karar verdim. ulaşım adresi icin: [email protected] & 0544 347 32 06 ile gorusebiliriz ,kesinlikle yuzyuze satış olcaktır ,ayrıca armory deki gear bazebn pvp gearı olabiliyor, o yuzden wow-heroes. comdan balance gearına da bakabilirsiniz sakın cara gireyim diye bir noobluk yapmayın ! __________________