iyi bir server arıyorsanız iceri omegawow(3.0.9)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- iyi bir server arıyorsanız iceri omegawow(3.0.9)
-
30-09-2019, 15:30:32gercekten cok guzel bi pw server top 200 de 11. 1- Genelde gunluk 450 oyuncu var. 2- woltk-TBC-normal istediğini sec. 3- kasma sistemi blizzlike gibi ama high server rates: xp 3x, drops: 3x, gold: 1x, regeneration: 1x, resting: 3x in taverns or city 4-sitesinde online destek yeri var. 5-bazen lag var ama stab bir server(KAPANDIKTAN BİR DAKKİKA SONRA OYUNDASIN) 6-horde-ally dengesi horde=%58 ally=%42 7- admin ve GM ler cok iyi bi ticket at hemen yanındalar 7/24 bi GM vardır. 8- coğu skill felan iyi calışıyo bi bozukluk yok ben hic rasgelmedim. 9-cok 80 lw adam yok yeni woltk a gecildi 10-google omegawow yazıp girin sitede ''how to connect''(nasıl bağlanılır)var orda paketleri indirip rahatlıkla kurabilirsiniz.sitede bide ''who is online'' diyebiyer var oraya bakın şu an kac kişi online diye bakabilirsiniz. uzgunum 20 mesaj olmadığı icin link veremedim 11-Super bi ortam yılbaşını,cadılar bayramını felan kutluyolar eğer omega pw serverda oynicaksanız veya oynuyorsanız ismimi kaydedin ''xish'' 71 lewel druid 80 hunter 60 dk va __________________