4 seneden fazla suredir oynadigim druidimi ve diğer karakterlerimi satmaya karar verdim. Account Created: 22 June 05 18:54 CEST accountta toplam 6 karakter var,1 tanesi 80 diğerleri low level.Low level karakterlerin listesi: auchindounda:level 65 ne female hunter,ismi myricaa(butun heirloom itemler mevcuttur enchantlariyla birlikte) level 22 draenei female shaman,normal itemli.ismi myric blade's edge serverinda:level 72 orc hunter(herhangi bir heirloom item mevcut degildir).ismi myric magtheridon serverinda:level 70 ud mage,ustu cok iyi değil ama leveling icin standart itemler var.ismi myrica frostwhisper serverinda:level 35 human mage,ustundeki itemler standarttir,cantası boş.ismi edalindra şimdi gelelim asıl karaktere: Characterin nicki:Myrica,Druid Characterin realmı:Auchindoun,battlegroup:vindication Shine guildinin ilk kuruldugu gunden beri uyesidir,ayrica serverda sağlam bir reputationu vardir,guild sağolsun. Gear: Link veremedigim icin tank itemlarını armoryden kendiniz bakmaniz gerekecek(auchindoun,Myrica).Dps gearla end game'de 5k civari dps cıkarmaniza rahat rahat yeter. DPS itemlari:tank itemlariyla ayni kalitededir,ulduar 25/hard mode/totc karışık. restoration ve moonkin itemları yoktur,bankada yer kalmadi onlara onun dışında,bankada suruyle ıvır zıvır bulabilirsiniz.vanilla wow itemler,full tier 4/5/6/6.5(sunwell parcaları)/7/8/8.5 vs. enchantlariyla durmakta bankada.Ayrica feral pvp setide vardir,hateful/deadly karışık.pvp ile minimum oranda ilgilendiğim icin kasmadim hic. Meslekleri herbalism/alchemydir.Karakter acıldığı gunden beri değişmedi bu ikili.Alchemynin butun recipeleri mevcuttur 3 tanesi haric onlarda 2 tane vanilla wow transmute'u ve horde recipesi(discolored healing potion). Karakterde 2.5k civari gold var,alt karakter hunterda da 1.5k civari gold var. Achievementlara armory linkinden bakabilirsiniz. Violet proto drake,black proto drake,amani war bear,ayrica voa'dan duşen rare black mammothda(2 kişi aliyor extra) mevcuttur,ironbound alamadim,onunda 2 achievementi kaldi sadece(yogg saron ve razorscale).Achievement puani 8345tir. Ayrica ciddi miktarda cok title'i var karakterin(immortal,conqueror of ulduar,vs) ayrica her turlu vanilla wow/bc/wotlk instancesini temizledi karakter.vanilla wow zamanında naxxramas 3 wing full clear,4 horsemen kalmişti,ayrica aq40/bwl/mc vs full cleardir,achivementlardan bakılabilir. Fiyat olarak 400-500 tl arasi duşunuyorum,pazarlık payı mevcuttur,Kıbrısta elden teslim olur. SQ/SA var mı(gizli soru cevabı):var *MAIL varmı:var *CD-KEY varmı:vanilla wow'un cd kabı kaybolalı yıllar oluyor vallahi. *Ilk sahibi misiniz: evet *Kimlik fotokopisi verilicekmi:hayir,ozel nedenlerden dolayı Yukarıda bilgiler guvensiz gelebilir ama butun shine guildi size tam tersini soyleyecektir ciddi anlamda emek verdiğim bir karakter,ucuza gitmesini istemiyorum. daha cok sorusu olan pm atabilir. edit:blizzarddan gizli soru cevabını aldım,artık mevcut. __________________