oncelikle link veremiyorum onu yazayım... Armory: euwowarmoryden lowelj die aratıp spinebreakerda olan mage e bakarsanız goreceksiniz^^ Characterin nicki: Lowelj Characterin realmı: Spinebreaker Characterin extra ozellikleri notlar: 2 adet 310 binek (ulduar 25 ve 10), 8k achiv, scarab lord questi bitmek uzere, sadece draconic 1 lazım doktor weavildan, guildi serverın en iyisi, eğer migrate etmeyi duşunmuyorsanız raid spotunuz garantidir (eğer iyi oynuyorsanız tabii) trinket bi duşmedi duşse size gelecek hc ya da normali, pet achivini vs cok rahat tamamlarsınız ally petlerini almaya uğraşmadım henuz, bayağı bir emek harcanmıştır o yuzden satsam mı hala bilemiyorum... Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E (Gizli soru ve cevabı) *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz:H *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E ben accountu başkasından almıştım, her şeyi elimde kimlik dahil, bnet accountu da kendi adımadır onunla ilgili de her şeyi vecereğim. şimdiye kadar 1 account sattım 1 tane de aldım. guvenilirliğime gelince, onceki accountumu satıp da eve geldiğimde adam telefon actı "abi ne şifreyi sordum ne bişeyi onları bi yollasana bana" die, parayı coktan almıştım ama her şeyini eksiksiz verdim, hala msnimdedir, hic sorun yaşamadım. accountu satın alırken de ankarada yaşayan arkadaşa havale yaptım, ondan sonra bana bilgilerini verdi. neyse bunları gecelim. Accountta bir de paladin var (eu wowarmoryden Pujka die aratın spinebreakerdaki belf paladin) (280% binekli) bu da extrası ayrıca 70 dk 73 priest da var, accountta 6-7 ceşit heirloom da vardır istediğiniz toonu kasabilirsiniz. Total 10k para vardır accountta, 8/8 t6sı rare petleri ve binekleri vardır. 100 bineği tamamlamıştır, profları tailor/enc (tailorda totc recipelerinin tamamı 2/4 uld recipeleri vardır.) magein gearını zaten gorebiliyorsunuz, pvp seti de var ama deadly, accounttaki honor ya da emblemlerle zaten rahat kasılabilir pvp seti wotlkde, serverda bissuru turk guildi var bilen bilir isterseniz onlara gecebilirsiniz. daha bissuru şeyi var charın sorarsanız soylerim. Eğer guzel bir teklif gelirse satmayı duşunuyorum, yoksa oynamaya devam edicem, cok emek verdim farmlar vs, sırf satarsam oyundan kurtulurum die satmaya karar verdim universteliyiz artık yatarak mezun olunmuo lisedeki gibi malum Fiyata gelince, 1 milyar ustu tekliflerinizi bekliyorum, ona gore değerlendireceğim. iletişim icin forumdan pm atabilir, ya da "lowelj @ mynet com" adresine mail atabilirsiniz (msn değildir, iletişim adresidir. boşa msne ekleyip beklemeyin, teklife gore direkt kontakt kurabiliriz.) ha bu arada bnet benim ustume dedim onun da her şeyi var, kimlik vs de verebilirim (on yuz, tc kimlik no karartılmış olarak tabi^^ [malum kişisel guvenlik]) sonracıma; vanilla, tbc, wotlk hepsinin kutusu cdsi duruyo onları da verebilirim. Birebir goruşme ve teslimat, ya da havaleyle halledebiliriz. (Tabi havaleden sonra kalan tum bilgileri veririm, kargoyla da cdleri yollarım. Ben de cdleri kargoyla almıştım.) neyse uzun lafın kısası, isteyen ulaşsın bana not: belki aklınıza gelmez achive bakmak, titleler death's demise ile celestial defender'dır. not2: charda hem tundra mammoth, hem motor, hem voadan binek var, yani bissuru multiple mount bulunmakta, 30-40k da onlara harcamazsınız eğer kasmak isterseniz... not3: accountta bissuru title vardır, rep farm gerektiren birkac tanesini tek başıma baydığım icin yapmamıştım onları da tamamlayabilirsiniz rahatlıkla, wowarmoryden replere bakabilirsiniz. Salty gibi şu anda yılda sadece 52 kişinin alabildiği bir title'e de sahip, chef, vb titleları da mecbuttur... not4: eğer guildde kalırsanız %95 insanity achiv title da size gelir ha bu arada migrate, isim değiştirme vs vs hepsi acık not5: istediğiniz bir şey varsa sorun, charda aklınıza gelemiyecek ufak tefek abuk subuk falan filan bissuru şey kasılmış durumda ps: ICC=icecrown citadel __________________