Characterin nicki:shadowshunte Characterin realmı:Burning Legion Characterin extra ozellikleri notları:Karakter night elf erkektir.Karakterde 5150gs su an wardır ayrıca ıcc 10 man den dusen [Bone Warden's Splitter] wardır 34binden fazla Saronite Razorheads wardır.. %280 lik mount mevcuttur sv talenti icin cogu hunter gibi kurt ve orumcegi wardır.. ozel mount olarak bm oynamak isteyenler icin scoll(bulunması en zor olan petlerden biri ve en karizma pet bence :=)) ve cymera wardır 5. pet olarak un goranın rare peti beyaz goril wardır..karakterde tum gemler ve echantlar en iyisidir su an icin buffsız 5374 ap 492 hit 44.89 crit wardır..Ozel mountlar wardır drake mamut ve kuranie ex olunup talbuk mevcuttur..110 tane stone keper shard ve 3k honor wardır.. Characterin nicki:halitus Characterin realmı:Burning Legion Characterin extra ozellikleri notları:Karakter human erkektir.Karakterde pvp ve pve gear mevcuttur armory degistigi icin hem tank hem pve linklemior..Su an icin pvp setli hali armorde duruor.Tank pve setine gelecek olursak 544 defans 25.31dodge 20.55 parry 19.54 block mevcuttur.Frozen ile alınan trinket vardır.Karakterde emblem ile alınabilecek herhangi bi parca kalmamıştır frozen haric..Yaklaşık 1 hafta kadar oynanılırsa pve tank ı ıcc tanklıyabilecek hale gelecektir.. Karakterde %280 lik kuş mevcuttur dualspec arms ve prottur..karakterde ayrıca pve dps oynamak isteyenler icinde oldukca parca wardır ayrıca 3 tane cift el silah mevcuttur toc hc den dusen axe berserker basılmıs halde pit of saron normalden dusen mace execituoner basılms halde ve pit of sarondanun hc sinden son boss tan dusen axe wardır berserker basılmıs halde.. Gemlerin hepsi epictir.gerekli tum yerlere exlaltıd olunmustur enchantların hepsi fulldur en iyisidir..fos un ilk boss undan dusen hc sinden thorn mevcuttur.. Ozel mountlar wardır ayı 30-30-30 biriktirilip kaplan ve drake mevcuttur..Ayrıca 71k honor ve Stone keper shard 435 tane winter mark ı 26 tane mevcuttur.. Characterin nicki:AssÂsssin Characterin realmı:Burning Legion Characterin extra ozellikleri notları:Karakter night elf erkektir.Nortte ucabilir halde %150 lik mountu mevcuttur.. Karakter 80 olduktan sonra ellenmemiştir.. Characterin nicki:Lightlegion Characterin realmı:Burning Legion Characterin extra ozellikleri notları:Karakter human erkektir.twing bi chardır ustunde 3 tane beyaz item wardır.Nortterde ucabilir haldedir %150 lik mount u wardır..76.5 lvl dir.. Acc hakkında bilgi:Acc in ilk ve bugune kadarki tek sahibi benim..Acc i satma nedenim kpss e hazırlanacagım icindir(Dersane paramı cıkarmam lazım)..Artık wow u bırakıp derslerime yogunlaşmak istememdir..Acc de toplam 12 k para mevcuttur bi miktarda bankada malzeme wardır.. Acc in hicbir charının kotu bi gecmişi yoktur.. Bir cok guild lerde yer almıstır main charım warrior ve hunter ım..Sanırım su an yazabileceklerim bu kadar eger ki aklıma bi şeyler gelirse yazarsım igilenenler bana ulaştıgı zmn daha detaylı bilgi verebilirim.. Forumu dolastıgım zmn tek char satanları gordum tek tek karakterlerin fiyatlarını aklımda hesap ettigim zmn 175tl warrior 175tl hunter 100tl rogue 100tl paladin olarak dusundum 10k parada 100tl die hesapladıgımda 650 tl i buluor herhangi bi el emegi veya goz bozuklugu icin para istemiorum ve 600 TL olarak fiyatı belirliyorum..Karakterlerin hepsinde bg markları mevcuttur..Ciddi alıcılara telefon numarası verilecektir.. *SQ/SA var mı:E (Gizli soru ve cevabı) *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: H (1. ve 2. ek paketlerininki vardır ilkini bulamıorum isteyene 2 si verilir ) *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi:H(T.C kimlik no su kapatılarak verilebilir) *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E 600 TL(Pazarlık payı vardır) __________________