Level 80 Fury Warrior Frostwhisper da Ucuz !
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Level 80 Fury Warrior Frostwhisper da Ucuz !
-
30-09-2019, 15:28:31Armory:eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&cn=Elun%C3%A9 Level : 80 Characterin nicki: Eluné Character Class/ Race : Warrior / N.Elf Female Characterin realmı: FrostWhisper EU- ALLIANCE Characterin extra ozellikleri notlar: -Serverin en iyi warriorlarındandı,Icecrown citadel gelmeden once bir kac minor değişikliklerle tekrar eski gucune kavuşabilir -Armoryde Arms olarak gozukuyorum. Fakat suan ki buildim fury uzerine ve 2 adet Heroic Reckoningim bulunmakta ^^ -Meslekler : Blacksmith 400 , JewelCraft : 450 50 Mount Achivementını tamamladim.Mountlaırmda Red Proto Drake ve Albino drake bulunmakta.Dual Spec tabiki var. Characterimin Youtubeda 3 adet videosu bulunmaktadır fikir edinmek icin guzel bir referans olacagını duşunuyorum. FURY 5k Uzeri Kukaya yaptığım DPS (LEVEL 80 KUKASI) youtube.com/watch?v=562e0eJPmos FURY Burst DPS 'im (LEVEL 80 KUKASI) youtube.com/watch?v=qlSvV4JIeSE Burda da Arms olarak (Level 80 Kukası) youtube.com/watch?v=x5bc1viclWo Simdiden Hayırlı Olsun Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi:IHTIYAC HALINDE *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E Fiyat: Tek Fiyat 250 TL ;!! İletişim Msn: [email protected] Cep tel 0546 837 88 45 __________________