Şimdi elimde iki tane ksc var..... Mevlet01 adlı cardan pm ile bana yazılanlar var.... Ne mi yazıyor o ksclerde... Yazan yani TEEEEEEEE... Yani namı diğer TAKSİ.... Yazdıklarını yazayımmı.... kısaca... Otantik guya beni klana almayınca Karus olmuşum.... Ve karus oluncada C3moli'nin klana girip.... C3moli tarafından...(Burada kufur var)....Yazmıyayım isterseniz... Şimdi buna ne demeli... 1-Ben serverin başından beri Manesteyimmm.... 2-Hicbir zaman otantikin klanına ve allylerine girmedim... 3-O klan ve uzantılarından(Yani allylerinden) klan istemedi m... 4-İstememde bunu bilen bilir... 5-Karus oldummm..Bu benim kendi insiyatifim... 6-Karus olunca daha onceden tanıdığım C3moli klana davet etti ve girdim... 7-Ben satıcı değilimm...Birileri gibi....Csw pisliği orta yerde duruyor birilerinin... 8-Durduk yere kimseyede b.k atmadım... 9-Kendi halimce aylardır takılıyorum... 10-Anlamadım taksi ilede daha once aynı klanlarda bulunmadım etmedim... 11-Kendisi ile de yakından uzaktan alakam olmadı... Umarım tum bunların bir acıklaması vardır... Tanıdığım kadarı ile Taksi bunu yapmaz ama neden yaptı bilmiyorum... Burada ksc leri koymuyorum... Acıklama neyse yapılmalı bence... Otantik ve adamlarındanda hayatta klan istemedim.. Onlarda gel demediler bana... Otantikin klanınada gel deselerde girmem..Bunu bilen bilir... Haa niye girmem...Otantikle sorunummu var...Hayır olmadı olmazda... Ancak belli prensiplerim var... Teeeeeeeeeeeeeee bnin derdi nedir acıklasın burada hep beraber oğrenelimm.... Kufur adamım diyenede yakışmaz... Yan carlarla giripte kufur etmek hic yakışmaz.... Diyeceğim bunlardır.... Mantıklı bir acıklama bekliyorummm. Tabi yapabilecekseniz.... Sanmıyorum yapabileceğinizi.... ksc ler ko ya gitsinmi gitmesinmi bay TEEEEEEEEEE? Ne dersin bu konuda...? NOT: KsC'lerin orjinalliği bozulmasın diye kufuru editlemedim. __________________