Arkadaşlar aranızda yakşlaşık olarak 1.5 - 2 yıldır wardım. Bgn oğlen charım+ msnim + facebook + tum bilgisayarım hacklenmiştir. Hackleyen arkadaşla msn den konuştuk. Bana 1 orgutun uyesi oldugunu soledi. Beni bu oyundan kurtarmaya calışıyormuş. Orgutlerinin websitesinide werdi. www.cyper-warrior.org Mempis olarak oyunda belli 1 seviyeye ulaştığımı dusunuorm. Mempis te artık ben (efe) weya kuzenim (alp) weya tomer (warland) olmucak. Hackleyen arkadaşta belki bu konuyu okur, ona şunu solemek istiorm, bu işin ahiretten sorası war. Herşey bu kadar kolay değil. Her zaman allah korkusuyla yaşadım, sizlerinde yaşamanızı tavsiye ediorm. Bunca macera yaşarken kalbini kırdığım tum arkadaslarımdan ozur diliorm. Pk yaparken bagırdığm, kufurler saydığım, 1 anlık egoma yenilip kalbini kırdıgım herkesten ozur diliorm we af beklıorm. Belki aranızda hackerın bana iyilik yaptığınıda duşunenler olucaktı ama ben zatn oyunu zevkine oynuodm, ne ytl yatırırdım ne de 24 saat online olurdum. Sosyal 1 insandm, knight online hayat offline felsefesine asla kapılmadım. Cumarteesi pazar gezdim tozdum da, haftada 4 gun fitness ımada gittim. Derslerimde fena deildi işte=) Charı tabi ticket larla fln almaya calışcam ama zor ya.. İtemler fln da giderse zatn hic uraslmaz bidaa, o itemleri 2 yıla dizdim we suanki pathostaki en saglam 1-2 paper mageden biriydim Pathosta cok guzel anılar yaşadım, herşey cok guzeldi herkese tekrar tşk ederim.. Noob Paper Mage Mempis Saygılarımla Efe ; __________________