Evet arkadaslar deİŞİk bİ konu olsun İstedİm ...emİnİm bu konuyla da cok dalga gecİcekler aptalca seyler yazicaklar....ne yazikkİ frm.tr de bol cok adam var...ama harbİden yazmak İsteyen yazsin....benİmkİnİ anlatayim.... Kiz arkadasim İstanbuldan İzmİre geldİ ve beraber dayilarini zİyerete gİttİk...dayisinin 10 yasindakİ oĞlu ko oynuodu....ben de o aralar askerden gelmİŞtİm ve cok sikiliodum.....oturdum yanina basladim İzlemeye....habİre oluodu....cok İlgİnc geldİ oyun....baya bİ surukleyİcİydİ.....yane oyuna baslamama 10 yasinda bİ welet sebep oldu....İlk warrİor actim .....ne İtem basma ne bİŞİ bİlİodum ole mal mal dolasiodum....her yerde koxper vardi.....tabe ben ne oldugunu bİlmİodum....magİc anvİlİ 50 lwl de falan oĞrendİm.....ole gorev kiyafetlerİ ve +7 destroyerle dolaniodum paranin kasaya konulduĞunu bİle bİlmİodum......15 lwl de ustumde 20 m İle ronark a ciktim...malum her yer koxper oldugu İcİn dolanip kesmek İcİn yaratik ariodum kİ bİrden bİre oldum....gorunmez bİ asas tek atti.....para da gİttİ.......cok rezİldİm cooookkkkk..... __________________