Armory: link vericektim ama 50nin ustunde mesaj atmam gerekiyormuş ismi armoryden yazip bulabilirsiniz Characterin nicki: Dávinci Characterin realmı: Chromaggus Sehir: istanbul Characterin extra ozellikleri notlar: Gear : 6k Tank - 5.6k Dps gear Achievements : 7935 point. 26title, 37exalted vardir. loremaster icin 250 quest kalmiştir Professions : (450)Enchanting ve (450)Jewelcrafting (50+ epic gem recipe) vardir Mount : Blue,Red ve Violet Proto Drake(%310) vardir. (MGT)Swift White Hawkstrider, (ZG)Swift Razzashi Raptor, (Karazhan)Fiery Warhorse's Reins ve Gold ile Alinan mountlar(Grand ice,Traveler's Tundra Mammoth, Chopper) vardir. karakter ile 1 aydir pve/pvp hicbişey yapilmiyor, 2haftadirda hicbir guildde değildir. Gear o yuzden Bu şekilde Kalmiştir. Acıkcasi Geliştirmeye calişmayi biraktim sadece gold kasmak icin giriyorum. Karakterin gold kazanc istatisği gunluk ortalamasi 2600 goldun uzerindedir gold ile alinacak herşey alinmiştir. satin alan kişiye gold kazanmak icin bilmesi gereken her konuda yardim edebilirim. artik oyunla ilgilenmiyorum. Bu arada Realmi tanımayan arkadaslar icin soyliyim. Turklerin oldukca fazla olduğu bi yerdir. Karakterde 65k gold vardir Account Fiyati : 450liradir. takas yok. tekliflere acığım Not : gold almaya kalksaniz,normalde bu kadar gold icin en az 300lira para vermeniz gerekir Tel: 0506 299 24 65 *SQ/SA var mı: Evet (Gizli soru ve cevabı) *MAIL varmı: Evet *CD-KEY varmı: Evet *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik fotokopisi verilicekmi: Gerekirse evet *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: Evet __________________