Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: H ( cok uzun zaman oldu kutu elimde yok ) *Kimlik fotokopisi verilecek mi: H ( guvenlik nedeni ile veremem ama sorun olduğunda cok iyi ilgilenirim. *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Fiyat: 400TL. Msn: [email protected] Armory : http://eu.wowarmory.com/character-sh...&cn=Hitmachine Arkadaşlar karakter pvp ustune dominant bir durumdadır. Old School rogue olup eski pvp rankına sahiptir. Bunun yanı sıra yeni Conqueror oldum ( 3 BattleGround'a Exalted olunca ) bunun yanı sıra 79k Honorable Kill vardır bir surede siz oynarsanız 100k olup yine guzel bir title alabilirsiniz. Karakteri Pve'de unutmadık tabiki 5.9k GS li pve seti vardır. 4 parca seti vardır ama şuan hit ve exp caplerden dolayı malesef 2 parca seti takıyorum. Dps meterda 9-12k arası oynayabilirsiniz. Arena achievementleri kabarıktır 2v2 ve 3v3'te 2200 achievementi vardır. Migrate edeceğiniz Realmde hemen TeamMate bulup arenada yerinizi alabilirsiniz. Geri alıcak pek bir item kalmadı ^_^. Bunun yanı sıra Blizzard Token benden hediye olucak. Yani karakter elinizden şanssız bir şekilde gitmeyecek istediğiniz yerden gonlunuzce girebilirsiniz hic duşunmeden. İlgilenenler benim ile telefon gerek msn yolu ile irtibata gecsinler. __________________