Sayın KardeşLerim . . Artık sıkıLmadınızmı şu oyunun cevirdigi dumenlerden palavralardan donen dolaplardan somurulmekten vaktinizin calınmasından ha sıkılmadınızmı ? artık ko2 ne koparırsam kaardır moduna gecti server acılıyor oynuyosunuz emek veriyosunuz ya 1-2 kansız ******** cigeri 5 para etmezLer yuzunden emekleriniz siliniyor yahut hackleniyor haksız yere ban yiyosunuz para veriyosunuz vakit olduruyosunuz sonra yeni server acılır acılmaz cumbur cemaat herşeyi geride bırakıp tekrar başlıyosunuz onceki verdiginiz paralar emekler vakitLer bu oyundan aldıgınız zevk kadar deqerLimi zevk aldıqınızda solenemez . . oyuncuları banlıyıp sonra pre alınca banını kaldıran bi oyun kurucusundan ne beklersiniz herşeyin farkında olun her server acıldıgında yeniden başlıcam bu sefer farklı olucak psikolojisinden kurtuLun siz bole duşundugunuz icin 1 senede bir acılıcak server 5 ay kadar kısa bir surede acılmaya başlandı yeni server acılıyor binlerce pre cash alınıyor ama gerekn onem duzen onLem bu oyunun sahiplerinde yok siz aldıkca onların cebi doluyor peki kac ayınızı veriyosunuz paranızı veriyosunuz banlanınca nere qidio bu verdiginiz emek para qeri qeliyormu ? hayır yeni server acılır acılmaz geride kalan yapılan bunca ********liketen sonra aynısı sanki o serverda olmıcakmış qibi devam ediyosunuz arkadaşlar Lutfen uyanın araştırın para yatırmayın başkalarını dinleyin bu oyun hakkında olumlu duşunen kişi sayısı cok duşuk artık sizde kanmayın kendinizi somurtmeyin ben başka bi online oyun oynıyan sizi oraya cekmeye calışan biri degilim ben knightın uzun bir sure once bırakmış olanları uzaktan takip eden biriyim ben sadece turk olanın somurulmesine tahammul edemiyorum zevk bizim zevkimiz sanane kardeşim diyebilirsiniz eyw ! ama biraz aklınızı kafanızı kullanırsanız eger harcadıgınız vaktin onemini degerini bilirseniz herşey size daha cok quzeL ve anlamlı olucak kurtulun şu bela oyundan ! __________________