Super Bir Ortamda raid xp arena ve dungen ortamı arıyanlar !! Turklerın Olmadıgı Server Arıyanlar !! Herkezin Eşit Oldugu Bir Ortamda Baslamalıyım Diyenler !! Buyrun ; Alıntı:
Homepage:h t t p : / / caeserver.servegame.c o mAccount Signup Page:h t t p : / / caeserver.servegame.c o mServer Address caeserver.servegame.c o m
Banner Burda Arkadaslar Ozellıklere Tıklıyarak Bakabılırsınz . Ekliyebilicegim Notlar : -Gmler Surekli Oyunda Auto Enable Cheat - Auto Ban Gıbı probramlar Kurulu serverda -Gmlere Page Veya Forum Yolu İle Veya Oyunda Wisp (pm ) Ve World Kanaldından Anında Ulasma Imkanımız Mevcut -Oyun Blizzlikx3 Olarak Yapılmıs Ancak Ben 2 Gune 50 oldum Mob Dmgleride Dusuk. -Yeni Acılan Bır Server İtem Pıyasada Yok Iste Zaten Millet Ortamını Kurmus Dıye Bırsey Soz Konusu Degıl - Turk olarak bır tek ben varım -Gordugum kadarı Ile Bug Fix Konusunda C++ konusunda adamlar iyiler ( Eşlik etme questleri cogu zaman bug lı veya skiller buglı oluyordu daha denk gelmedım bu serverda ) -Buldugunz Bug Karsısında Odullendırılıyorsun Yanı Adamlar Hem Odul Verıyor hem hemen fixliyorlar. ornegın Para İtem Violet Signet of the Grand Restorer ve Violet Signet of the Archmage verildi bana buldugum 2 kucuk bugdan oturu hemen fixlediler (Npc bugıydı bunlarda) -Guildlerimiz Mevcut Suanda 2 Guild Var Ikısıde Yabancı Neden sız gelıp turk guildi kurmuosunz ? ( Ctrl Alt elite Ve The Holy Brigade) -Hıc Bır Turlu Edit Yok Yasak . Olakı Quest Yapıosunz Item Bır turlu cıkmıyor onun dısında hıc bır turlu item verımı yok gmlerden arkadasalarına dahil -Latency 310 da oynuyorum Framerape 60fps takılma Yok baglantı kopması acılıp kapanması yok -Raidler Full acık Honorable İtemler harıcı tum itemler drop ve her bosstan gerekn itemler gerektigi kadar cıkıyor -Suanda Oyunda Gezınen Benım Gordugum kadarı Ile 10 gm 10 helper ve 1 owner var Bug kontorolu vs amaclı gelip hal hatır soruyolar sıkıntı varmı dıye -Hergun bellı Sa yapılan degısık eventler Var. - 2v2 3v3 5v5 Gurubashi arena vs Arenalar Acık Calısır Durumda -Oyuna İlk Girdiginzde ticket olarak ismimi yazarsanz veya pm olarak yardımcı olmaya calısırm ancak gm degilm !! arkadaslar Turk Oldugunuzu Gorunce herkez yardım edıcektır .Cunku ınanın Hıc Yok (Nasıl Olduysa) Anlatmakla Bıtmez Ben Xpye Donuyorum Gelmek Isteyenlerı Beklerım 3.0.x ve 3.1.x teki buglardan sıkılan arkadaslarıda beklerim......7/18 serverdayım Nick Belli Bu arada Benim Bu İsten Tek kazancım Konusucak beraber Oynucak TURK Arkadaslara Sahip olucagım !!!! Baska Hıc Bır sey Yoktur.. ***Owner'ın acıklamasıda Altadır*** Alıntı:
Welcome! Freshly started server for players that like to enjoy playing on "Normal". We have blizzlike rates, the only modification are portals in main cities, this is not a fun server. >> Our rates are: .: Health & Mana regen = 2x . Item drop rates .: Poor = 1x .: Normal = 1x .: Uncommon = 3x .: Rare = 3x .: Epic = 2x .: Legendary = 1x .: Referenced = 1x .: Money drop & quest rate = 3x . XP rates .: Kill = 3x .: Quest = 5x .: Explore = 5x . Skill rates .: Crafting = 2x .: Defense = 1x .: Gathering = 2x .: Weapon = 2x All other rates are original. We are trying to keep this server as much blizzlike as possible, but some rates must be higher or the game gets slow.;