Koskoca sellection Seviyesizlere kalmış haberimiz yok
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Koskoca sellection Seviyesizlere kalmış haberimiz yok
-
30-09-2019, 15:23:14enmxyL isimli seviyesiz kişi Sellection clanını almış ve daha doğru duzgun konuşmaktan ozurlu bu kişi daha nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor. img193.**************/i/49018902.jpg img193.**************/i/86353610.jpg sslerde herşey ap acık ortada ilk once slmsız sabahsız bir pm attı şaka yapıyor sandım ve gulumsedim onun ustun ısrarcı bir tavır sergilemeye başladı benim istediğim fiyatla dalga gecen insan 6gb veriyim gibi bir kelime soyle ve bunun uzerin gulmekten yarıldım normal olarak ben 7gbye bulsam bu itemi 1 saniye duşunmem cekerim bu kişi 6gbden bahsediyor zaten ssler herşeyi anlatıyor aramızda olan tum konuşma budur bundan sonra guzel bi sovdum tabikide hak etti sslerde goruceksiniz. ---------------------------------------------------------- IIkaruscaptianII isimli seviyesiz bir şahıs X110 isimli warriorla seviyesizce tartışırken yakaladım ve paylaşmak istedim img43.**************/img43/2821/karuscaptain.jpg img43.**************/img43/209/33815793.jpg NOT : başına http : // koyunuz boşlukları silin linkler kırık değil arkadaşlar linklere bakmadan lutfen gereksiz yorum yapmayın ben kimseyi karalamak istemiyorum. tam aksine sellection en cok beğendiğim clanlardan biri fakat boyle 2 *********** ve seviyesiz insanı gorunce dayanamadım yorumunuzun bi kısmına katılıyorum istiyen istediği teklifi yapar istediğim fiyatada satarım fakat adam benimle dalga gecti ve teklifini kabul etmeyince sie dedi bende bunu uzerine yol al dedim ve ana bacı sovmeye başladı lutfen resimlere bakmadan yorum yapmayın. __________________