Satılık retri pala ve dk tank Dunemouldaki hordelar ile takas edilir
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık retri pala ve dk tank Dunemouldaki hordelar ile takas edilir
-
30-09-2019, 15:22:44byler retri paladinimi ve tank dk mı satısa sunuyorum Paladin: Adı Flamehell 50 mesaj kuralı yznden linkini atamıyorum. 3.5k unbuffed ap si var kndı buffuyla 4k oluo.Duel spect var yani kullanabiliceiiniz 2 talentınız var biri retri biri de prot. Prot gearı yok denılecek kadar kotu artık meraklsıı olan toplar prot gearı. Dk: Adı Arthasx. Unbuffed 32k canı var defense ratingide gayet ii. Pvp gearıda var cok iii olmasada gearı var. Cok rahat tanklarsınız. Coou dungeonu rahat tanklar sadece son dungeonları tanklayamaz. 2 carımda da 19k lık mamutlardan var. İlgilenenler bni : 05383761161 numaralı telefondan arayabilirler. Dunemoulda olan horde karakterlerle takas da edilir. Fiyat olarak bi şi soolemiotum tekliflerre accıımm. Telefonu ozle numaralara acmam. Hafta icleri 16:00 dan 00:00 a kadar hafta sonları ise ne zamn olursa olsun arayabilirsiniz. İlgilenenler bni 05383761161 numaralı telefondan arayabilir . Dediğim gibi tekliflere acığım. Telefonlarınızı bekliyorum... __________________