shaman nick : pilaw realm : auchindoun mage nick : tursu realm : karazhan ikiside lvl 80 ve gearlı shaman resto gear ii durumda bankada enc. gearda mevcut 232lvl itemler. mage cok oynamadığım icin 232lvl itemleri var birazda pvp itemi mevcut.. armory linklerini buradan veremedim belli bir sayıda msj yazma zorunluluğundan pm den veririm. ama mage ve shamanda cok iyi karakterler . ally paladin veya ally durid istiyorum.. iki aylık odemesi yapılmıştır. o yuzden en azından 1 aylık odemesi yapılmış karakter olması gerekli bitimine 3 gun kalmış karakterle ilgilenmiyorum.. accountta migrate sorunu payment sorunu yoktur.takasa giricek accountunda aynı şekilde payment ve migrate sorunları olamalıdır kesinlikle her hangi bir nedenle blocklanmış ve kaldırılmamış karakterle takas duşunmem... %280 flylar mevcut shamanda 2k gold var.. ayrıca accountta birde lvl76 dk var.. eğer satın almak isteyen olursada 300 liraya satarım pazarlık payı yoktur.. ilgilenen arkadaş pm youyla ulaşabilir... __________________