PES Sell acc. 3x80 1x70 Burning Steppes 200 TL
Oyun Serileri0 Mesaj
●65 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Serileri
- PES Sell acc. 3x80 1x70 Burning Steppes 200 TL
-
30-09-2019, 15:17:1880 Level Resto Druid Main 5775 GS Armory: The World of Warcraft Armory - Leblebi @ Burning Steppes - Profile Characterin nicki: Leblebi Characterin realmı: Burning Steppes Characterin extra ozellikleri notlar: Alchemy 450 Herbalism 465 Dual talent / 4+ k Gold guildler sırasıyla : Ancients / Power of the horde ve son Currently Balls Deep 3-4 title ancak mevcut. Sehir: Eskişehir.. Account bilgileri: tum bilgiler sorunsuz mevcuttur.Acountu 1,5 yıl kadar once denemek amaclı actım oyun sarınca başladım fakat yalnız kaldım sıkıldım satıyorum .kendime aittir tum bilgiler ikinci bir pcden yada başka birisi tarafından hicbir bilgi girişi yapılmamıştır .. *SQ/SA var mı:E (Gizli soru ve cevabı) *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E isteğe başı olarak cdler ve kutuları kargo ucreti odemek koşulutla kargolanabilir. *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi: Askeriyede calışıyorum kimlik vermem doğru olmaz kanaatindeyim zaten gerek bırakmayacak derecede guven verici bilgilere verebilirim … *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E kayıt olurken sallama bir şey yazmıştım o duruyor orada … 80 Level Hunter Armory: The World of Warcraft Armory - Topaleshek @ Burning Steppes - Profile Characterin nicki: Topaleshek Characterin realmı: Burning Steppes Characterin extra ozellikleri notlar: Enchanting 438 Skinning 450 Dual talent / 80 Level Retri Pala Armory: The World of Warcraft Armory - Nakamuro @ Burning Steppes - Profile Characterin nicki: Nakamuro Characterin realmı: Burning Steppes Characterin extra ozellikleri notlar: JEWELCRAFTİNG 223 Minning 450 Dual talent / 70 level priest Fiyat: 200 pazarlıksız. İletişim bilgileri : Msn : [email protected] Tel : 5062846500 Yada facebook : Ayhan ilişen [IMG]http://img824.**************/img824/7858/wowscrnshot072210194645.jpg[/IMG] __________________