Character Bilgileri; Armory Link: http://eu.wowarmory.com/character-sh...pes&cn=Leblebi Character Nick: Leblebi Character Realm: Burning Steppes PvE Gearscore:5775 PvP Gearscore: - Raid Durumu(Achievement):ICC 7 Account icindeki ek character'lerAşağıda belirttim Character'e ait ekran goruntusu: Account Bilgileri;(Var/Yok) Gizli Soru/Cevap:var CD Key:var Account'u Sizden Once Kullanan:hayır Ekstra vermek istediğiniz bilgiler: Alchemy 450 Herbalism 465 Dual talent / 4+ k Gold guildler sırasıyla : Ancients / Power of the horde ve son Currently Balls Deep 3-4 title ancak mevcut. Account bilgileri: tum bilgiler sorunsuz mevcuttur.Acountu 1,5 yıl kadar once denemek amaclı actım oyun sarınca başladım fakat yalnız kaldım sıkıldım satıyorum .kendime aittir tum bilgiler ikinci bir pcden yada başka birisi tarafından hicbir bilgi girişi yapılmamıştır. isteğe başı olarak cdler ve kutuları kargo ucreti odemek koşulutla kargolanabilir. 80 Level Hunter Armory: The World of Warcraft Armory - Topaleshek @ Burning Steppes - Profile Characterin nicki: Topaleshek Characterin realmı: Burning Steppes Characterin extra ozellikleri notlar: Enchanting 438 Skinning 450 Dual talent / 80 Level Retri Pala Armory: The World of Warcraft Armory - Nakamuro @ Burning Steppes - Profile Characterin nicki: Nakamuro Characterin realmı: Burning Steppes Characterin extra ozellikleri notlar: JEWELCRAFTİNG 223 Minning 450 Dual talent / 70 level priest Şehir:eskişehir Fiyat: 200 tl pazarlıksız İletişim bilgileri : Msn : [email protected] Tel : 5062846500 Yada facebook Ayhan ilişen __________________