AsHiLeS
Knight Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
-
30-09-2019, 15:12:13Selamun Aleykum Arkadaşlar ; Ben AsHiLes Bundan yaklaşık 1 ay once Adsl'im borcundan dolayı kapanmıştı Ben ve Kardeşim Calıstıgımız icin pek ilgilenmedik Daha sonra Adsl'imiz tekrar actırdık ve kaldıgımız yerden charı kasmaya devam ettik fakat Charımız Hack Yemişti yaklasık 4 lvl ve np dusurulmuş itemlerinden bazıları yakılmış uzerinde kitli olmayan herşey alınmış bir şekilde bulduk derhal sifre ve mail adresini k2network aracılıgı ile degiştirdik ve tekrar charı duşuruldugu lvl a cıkarttık burdan hackleyene bişiler solemicem Allah'sız Kitapsızla işim olmaz giden iteme lvl a np ye uzulmedim tek uzuldugum şey Zar zor cabalar vererek bir yerlere getirdigimiz ve efendi olarak tanındıgımız sizler aranızda adımız kotuye cıkartmış bu kansız Etmedigi kufur Yapmadıgı rezillik kalmamış Human eslant ta slotları bozmuş quest canavarlar cekmiş fc slotlarını ew slotlarını bozmuş pm atıp herkese ana bacı kufretmiş Bunun icin bu ******** adına bu oyunu oynayan herkesten cok ozur diliyorum buyugum kucugum nekadar player varsa hepsinden ozur diliyorum ve Haklarınızı helal etmenizi istiyorum annenize edilen kufur benimde aileme edilmiştir bundan şupheniz olmasın tek ricam var oyunda bana ******** biriymiş gozuyle bakmayın ben bugune kadar hic kimsenin ne annesine nede bacısına bir kufretmişimdir beni bununla sınamayın lutfen Saygılar Mustafa&Furkan __________________