Herkese selamlar, iyi gunler, iyi forumlar.. İsmim gokhan. Yaklasık 2-2.5 yıldır bu serverdaydm. Amcam (Tayfun) ile birlikte oynuyoruz bu karakteri. KRATOSOFPRIEST >> TheGodEveryThing >> IISyndRomee Bu serverda gecirdiğim bu zaman diliminde aynı chara 2 defa ncs attım. Hepsının nıcklerı ustte zaten. Fakat son ncs'yi bastıktan kısa bir sure sonra sanssızlık ve unutkanlık eseri sonucunda chara giriş yapamıyoruz. Attığımız ticketlar hep otomatik cevap.. Sadece pw istedik vermediler. (: Dediğim gibi şans. ---------------- İlk başta "Orc Ardream" olarak oynuyordum bu charı. Daha sonra arkadaşların da isteğiyle base ve sonunda CZ cıktık.. : ) 67 Lv'de NTS bastım. DismisseD ile beraberdik o zamanlar. Bazı anlaşmazlıklar sonucu o clanla yollarımızı ayırdık. Sevdiklerimizin, dostlarımızın kurduğu "NaBuKaDNeZaR" clanına girdik, orada 80 olduk. (: Daha sonra o clan bozulma aşaması vs, son olarak 7 aydır da icinde bulunduğum BEYLERBEYI "Aileme" kavuştuk. (: Karakter bu clan da 81 oldu. En iyi dostuklarım arkadaşlıklarım bu clanda oldu. İlk defa charn uzerinde 800 k Np'yi bu clanda gordum.. : ) Clan patladı tekrar kurduk uğraştık cabaladık. Chara giremememe rağmen arkadaşlara yardım olsun yanların da olayım diye diğer charlarn ıd pw si ile Pk da Csw de onların yanındaydım. Ama hepimiz insanız ve olmuyor bazı şeyler. Bizimki de o misal işte.. Cok uzattım da kısacası artık gidiyorum.. Yaz sezonu demek iş sezonu demek (: 3 ay calışmak beni bekliyor. Online olamayacagım. Zaten karaktere giriş yapabilmem de cok zor bir ihtimal. DN : Chara; hack, ban vb. gibi bir şey olmadı. Sadece benim unutkanlığım sonucu giriş yapamıyoruz (: (Uzun hikaye..) Yaşım 18, ama bu oyunda anladım ki yaş her şey değil. Ornekleri cok yani ama bu saatten sonra konuşmanın anlamı yok. Ben oyunla kendimi butunleştirmiştim, bu sebeple "kırdıklarım, uzduklerim, abilerim, kardeşlerim varsa ozur diliyorum ( Klasik oldu biraz ;P ) Benden yana hakkı olan varsa Helal Olsun... Siz de hakkınızı helal edin. Dediğim gibi RASTGELE.. İyi oyunlar.. DN : Bu server da gorup gorebileceğim en guzel arkadaşlıklar olan BEYLERBEYI Clanın da ki arkadaşlarıma cok teşekkurler. Zaten onlarla "Real'den" goruşmeye devam edeceğim ama yazmak istedim.. (: ## Kotu yorum yapacaklar lutfen yazmayın. ## Herkese teşekkurler! __________________