TurksArmy Clanı Lideri MrLeadri Daha Once Şoyle Demiş : Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MrLeadri
Bazı şahıslar demiş CZ cıkmıyor CSW cıkmıyor...2 Aydır Full CSW savaşlarına katılıyorum CZ'de akşamları 1 Pt de olsa PT kuruyorum Ayrıca defalarca soyledim gene soyluyorum eğer clanımda kozp ve benzer programlar kullanan adamlar varda bunuda gerek forumtr gerek knight'ın resmi sitesine koymassanız en adisiniz ben zaten musade etmiyorum hicbir illegaliğe bunu bilen biliyor su anda clanda member sayım 20 kusur onume hergeleni almamaya calışıyorum tanımadan ... Camur at izi kalsın yapmayın varsa elinizde katınız cıkarsınız..

Sevgili Arkaraşım. Bak Aşağıdaki Videoda Ne Var. Bakalım Beğenecekmisin ? Eğer Birşey Soyleniyorsa Her Zaman Doğru Olma İhtimaline Karşı Hazırlıklı Ol... Knightnin Resmi Forum Sitesinede Koydum Bu Videoyu. Şimdi Sana Soyluyorum. Bu Adamı Clanında Barındıran Sen Ve Diğerleriniz ; Ya Bu Adamı Clandan Atarsınız Yada O Koxper Clanı Dağıtım Legal Yolla Kasarsınız. (Not : FreddyKrugger Kendi Charım Değildir. Sahibi Askerde Ben Sadece PK Atmak İcin Giriyorum.) __________________