Para Kasma Yontemi (ALINTIDIR).
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Para Kasma Yontemi (ALINTIDIR).
-
30-09-2019, 15:06:151-) Bildiginiz Uzere Derudan ortalama 1-1.5 saate Shard duşuyor. Burda Durarak Gunluk rahat 5 gb para kasabilirsiniz temiz para. ( D.N= Bp ler cok guzel donuyor deruyu) 2-) Apeden 2 taneye 3 taneye bir upgrade scroll dusmekte.Bu Sekilde Gunluk 2gb ye yakın Bir Miktar Kasabilirsiniz. 3-) Cardinal Zırt Bırt Asga Fruit Duşuyor tanesi 100k burdada guzel para kasabilirsiniz. 4-) Goblin Bouncer Kopek Gibi Para Kasıyor Tanesinde 3.5k ile 4.5k duşuyor.( Ama Bunun İcin K0xp Lazım) 5-) Delostan Bus Alarakta Kar Yapabilirsiniz Ama Belli Bi Miktar Sermaye Lazım Orn= 24 gb nakitin var. 24 gb ye 1000 tane bus cekebiliyorsun bunu kronos 2 de 2.550 den pazara koydugunda hepsi satıldıgında 25.5 gb oluyor. Yani 1.5 gb kar ama Sermaye Lazım Ufak Meblalar İle Amelelik Yapmıs Olursunuz Ugrasılmaz. 6-) Kutu,Frangment,Gem, Buy kurarakta ucuzdan alıp pahalıdan satabilirsiniz( Guzel İş Ama Beklemek Lazım ) 7-)Surekli 45 e Rogue Kasıp Chitin Gorevlerini Yaparakta guzel bir mebla elde edebilirsiniz.Kasması Yaklasık 3-4 Saat Suruyor. 8-) Herkez Der Ben Upgrade Yapamıyorum Ugursuzum Cenabetim Ws diye.Raptor-İron İmpact-Shard-Mirage Dagger-Shell Topluyarak bunları +5 kadar basıp guzel bir para kasabilirsiniz( D.N= +5 KADAR BASAMAM DİYORSANIZ KENDİNİZİ KOPRUDEN ASSAGI ATIN ] 9-) Gunluk Caos-Forgetten Temple- Bdw war bunlara girerekte guzel bir mebla kasabilirsiniz (Diceksiniz Kardesim Premium Yok k1 giremiyoz. O zmn Bilader Sabah Erken Kalkıcaksın Carını Kronos 1 sokup tekrar Yatıcaksın) 10-) Hic Birini yapamam Diyorsan En Basitinden Dire Wolf. Git +8 yakmalık item dusur.Tanesi 2m gunluk 50 tane dusursen (Rahat Duser) 2m x 50 = 1gb yapar. Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana İyi Forumlar. TEKRAR YAZIYORUM ALINTIDIR ARKADAŞLAR. __________________