ortada hic bir sebep yokken ban yedim dikkat edin lutfen
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ortada hic bir sebep yokken ban yedim dikkat edin lutfen
-
30-09-2019, 15:02:44arkadaşlar merhaba roll back den sonra oyuna girdim clanca benzer isimler basmak istediğimiz icin 2 tane 3200 cash alıp ncs scrolu cektim.Ncs basabilmemiz icin 24 saat gecmesini bekledim. Bu arada oyuna hic girmedim.24 saat sonunda oyuna girdim carım maradonda idi ncs mi basmak icin maradonda ilerlerken dc oldum. oyuna girdiğimde 48 saat ban yediğimi yazdı.Hic bir illegal program kullanmadım.Npt asla yapmadım.bilgisayarımda 1 yılıkl lisanlı kasperksy virus programım var.surekli tarama yaparım herhangi bir virus bilgisayarımda yok.Orjinal windows 7 kullanıcısıyım. banlanma sebebimle alakalı ticket attım. Ban sebebimi ve bunla ilgili ksc istedim.Cevaplarını bekliyorum.Sebebi ne olabilir oto ban atılıyor dendi Bu ciddi bi sorun kaynağı sanırım.Onune kim gelirse oto banmı atıyor?.bu kadar emek bu kadar para harca karşılığı bu mu. siteye girdiğimde hesabım aktive yazıyor 48 saat sonunda carım acılırmı. eğer acılırsa oyuna girmem ne kadar doğru olur gene ban yermiyim.İnanın ciddi manada korkuyorum baya değerli itemlerim var.İtemlerimi satıp oyunu bırakmayı bile duşunuyorum.Eğer carım acılırsa oyuna girmeye korkuyorum.bilgisayara format attım herşeyi yeniden kurdum İp denmi ban yiyoruz eğer bu İp ile girersem gene ban yermiyim lutfen yardım edin teşekkur ediyorum __________________