Israr uzere pathos serverine geri basladık 15 gun oldu 59 lw mage kasıyorum.uzerime 8 crimson set , uniqler +1 , ELİXİR reb +5 ve reduce ss vardı. Ta ki aşşağıda ismi gecen şahıslar ile partye girinceye kadar bana maradonda pm attılar exxe gelirmisin tp mage lazım diye gittim.Partye girdim bana sana para verecem 200 buyuk mana al gel dediler. aldım gittim slota al paranı ver potu dediler trade attı ( gokaythebrave ) human okcu. kilitlendi butun her şey tepemden lighting skili vuruyor biri ama canım gitmiyor alt + f4 cekiyorum olmuyor. gorev yoneticisinden. Cıktım girdim.Bir baktım tum itemler gitmiş maradona gittim AXTOR ile SISINYOR falan hep arkadasım onlara konuyu anlatmaya bulamadım oyunda onları mujahed vardı warrior arkadasım oda banlanmıs +9 set meselesine foruma yaz dediler. Elimde onunla gecen konuşma var ss cektim itiraf ediyorlar soyuyoruz diyorlar.Kufur etmediler bende etmedim Allahınızdan bulun dedim.Priest olan altta ismi var benim itemleri pazar acmış staff patlamıştı pazarda sattığı elixir oda patlaktı :S Kime şikayet edeceğim bu şahısları yardım lutfen.Sslerin linkini yazamıyorum kabul etmiyor site. İşte beni soyan 4 kişi dikkat edin canınız yanmasın emeğe saygı. EsGaBaR (asas) G0KAYTHEBRAVE (priest) gokaythebrave (asas) muratthebrave (asas) __________________