2 gun once ruyamda Megan Fox'i gormeyi beklerken ak sakalli bir dede tarafindan ziyaret edildim. Birden dedim "hass...tir noluyoz lan? Mahmut sen misin olum? " Bana dedi ki "sus ve beni dinle. Aradigin guc icinde, ama tam gucune ulasabilmek icin kofteciler clanini kurup, ordunu yanina toplamalisin." Sabah uyandigimda ne yapmam gerektigini biliyordum. Tamamlamam gereken bir gorevim vardi. Heme oyuna girdim ve eski clanim olan TOPSTARAJDAR clanindan ciktim. Daha sonra gidip kendi clanimi kurdum KOFTECILER adinda. Clanin isminin taninmasi icin once ardreami aglattim, sonra rlbyi aglattim en sonunda da czyi aglattim. Ancak hic kimse clana gelmek icin sormadi, bende seni clana alayim mi diye sormadim ! Sormam ben ! Herkes de olmus bir pelerin derdi, bir kolluk derdi. Gelmek istemediler benim g5 clanima. Tabi ertesi gun neler olacagini bilmiyorlardi ! O aksam gene Megan Fox 'u gorme umuduyla yataga girdim. Ne Megan Fox geldi ne de ak sakalli dede. Bu sefer ruyamda beni ziyaret eden kisi Ajdar'di ! Ajdar lan ! Bizim kel Ajdar ! Bana dedi ki "jrkofteci abi senle reklam anlasmasi yapmistik, sen oyunda adam keserek benim, yani topstar ajdarin reklamini yapacaktin ama sen clandan cikarak anlasmamiza uymadin." Bende dedim "Ajdar eger senin reklamini yapmama devam etmeni istiyorsan adini Kofteciler olarak degistirebilirsin. Benim yapmam gereken bir gorev var, milyonlarin hayati buna bagli. O yuzden benim yapabilecegim bu kadar" Ajdar da dedi "Madem milyonlarin hayati buna bagli, o zaman bende adimi Kofteciler olarak degistiricem. Bugun Mehmet Ali Erbil'in programina cikicam, isim degisikligimi ilk orda aciklayacagim" Sonra birden uyandim. Tum bunlarin ruya oldugunu anladim, rahatladim. Ajdar ismini kofteciler olarak degistirmiyordu ! Ismimin Ajdar'la anilmasini istemiyordum cunku. Hemen oyuna girdim, degismisti ! Clanin kollugu degismisti ! Kolluk yaniyordu lan. Eee yanar, benim charda 65m np var. Benim kollugum yanmayacak da kimin kollugu yanacak lan diye dusundum icimden. Hemen girdim pelerin gorevine, pelerin atina zaten tek attim. Aldim anahtari, sonra da pelerini aldim. En fiyakalisindan bi pelerin aldim. Sonra gittim isilioon falan kestim, halletim herseyi. Sonra pm yagmaya basladi, herkes clana gelmek istiyordu. Clanin imajini arttirmak icin gittim czye orayi aglattim. Bir yandan da favori dizim olan Acemi Cadi'yi izliyordum. Cok manyak bi dizi abi, her bolum ayri bir saheser. Bu konuyu acmamdaki ana sebep burdan clana alim oldugunu duyurmaktir. Ancak oyle herkesi almam, np , lvl falan onemli degil. Clana gelmek icin tek sart nickinizde "kofteci" taniminin olmasidir. Size ncs basmaniz icin ncs de verecegim. Jrkofteci ve KOFTECILER clani akar agalar.. __________________