g1 e kayıt olmus ve şifremi gizli sorumla değiştirememe gibi bir sorunla karşılaşmıştım sizde ticket atın demiştiniz ve verdiğinzi ticketin cevabını yazınca premium alıp tekrar deneyiniz demistiniz ve bugun pre aldım acaba sizden aynı ticketi rica etsem ve pre kodlarıyla birlikte atsam bir ise yararmı bu sorun kalkarmı ? BOLE BİR TİCKET ATTM YARARI VEYA CEVABINI NET ALABİLİRMİYİM VE NE ZAMAN GELİR CEVAP Son 6 aylık odeme bilgisi isterler ama bir deneyin. Premium olduguna gore Turkce yazabilirsiniz; İlgili Makama, KO hesabım G1 e kayıtlı değildi, MyKol kaptılınca otomatik olarak G1 e kaydedilmiş, ama şifre ve gizli soru degiştiremiyorum. Bu konuda gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. KO ID: Server: Nick: Odeme bilgisi: Eski şifre: Yeni şifre: Eski item kilitleme kodu: Yeni item kilitleme kodu8 rakkamdan oluşacak sadece ) Yeni gizli sorular: (şunlardan 3unu secin cevaplarda ş c u ğ o ı harfleri bulunmasın. ) What is your mother's maiden name? What was the name of your first school? Who is your favorite super hero? What is the name of your first pet? What was your favorite place to visit as a child? Who is your favorite cartoon character? What was the first video game you played? What was the name of your first teacher? What was your favorite TV show as a child? What city was your mother born in? YARDIM EDEN HERKESE TEŞŞEKKUR EDERİM İYİ FORUMLAR ! __________________