Olay az once geldi başıma şok oldum hatta başımdan kaynar sular dokuldu diyebilirim, cz de oyle boş boş dururken biri slm verip exp pt ye gelirmiyim diye sordu iyi hoş, uyar dedim boro pt imiş gittik benle birlikte 8 kişi pt, karakterim okcu uzun suredir okcuyum nick im kingleodegrance genelde musait olmadığımdan tek başıma ufak tefek takılırım neyse sw wolf dağıttım sormal bi şekilde atak yapmaya başladım pt başkanı pm attı koxp var mı diye, koxp kullanmadım kullanmıyorum da bi sure sonra report edildin dedi yine pt başkanı komik neden report edileyim ki ? sonra beni party den attı cok fazla zoruma gitti cunku ztn ben koxperlarla uğraşıyorum adam bana koxpsun diyor ben kayarak skill vuruyor muşum, oyunu bilmeyipte bu şekilde yorum yapan, okcda 5li 3lu kombo nedir veya okcu nedir dahi bilmeden iftira atan, her sakallıyı deden sanma misali her okcuyu koxper sananlar, her okcu koxper değildir iyi bakın oyle birşey soyleyin ben burda yaramdan falan gocunmuyorum dengesizin biri cıkar şimdi yaran yoksa nie gocunuosn vs der sadece zoruma gitti ayıptır bilmediğiniz veya iyice gozlemlemediğiniz şey hakkında bilmeden iş yapmayın iftira atmayın, delikanlı gibi de bana bu adam koxp kullandı diyen varsa soylesin, ispat istemiyorum desin ki evet bunu ben gordum koxp kullanıyo diye, ne kimseyle tartışmam olur ne gecinemezliğim kendi halimde biriyim ama bu sacmalıklar can sıkıyor, oyunda ne legal okcu kaldı doğru duzgun ne bp sebep once koxp sonra da bunun gibi oyundan anlamayıp her gorduğu okcuyu koxper sanan veletler, bu dayanaksız iftirayı atıp moralimi bozan da 4destroyer diye bi karakter sekban clanından sanırım dikkat etmedim clanına ama ayıptır laf etmeden once emin olun oyle konuşun bişyden korkum cekincem yok sadece haksızlıktır, yapmayın. __________________