Herkese selamlar iyi forumlar ... Pathosun ilk playerlerindenim ve pathosun pk sının temiz olduğunu okuyunca denemeye karar verdim ... Daha once TURKS clanının kurucularındandım ve Alwaystogether , PurpleHaze vs vs , clanlarında ust duzey oynadım daha onceki clanlarım hep ust duzeydi ve gittiğim her clanda csw felankor isiloon hep bizdeydi pathosta 3 kez karus 1 kez human olarak krallık yaptım ve oyunda değer verdiğim tek şey saygı ve arkadaşlarımdır o gunlerde kurduğum arkadaşlıkları ve pathos playerlerini başka hic bir serverde bulamadım kimlerle oynamadımki... Ank REEB KNeeL Azerihackers Zabuza Sharpsolid ibofiko Low3r Easilyaffected TR4GEDY IGOTHICI KOSTRAL KALIHORAS BATTALGAZII implant Jhiungsuigun Beatenubad MCTaSTY JanteLucas Dante ORMANCIX HEARU Veziriazam SADRAZAM 60OLMAKSHARD Virus İmamOFTHECEMAAT HELİS THEODORE Gianfrancozaola KARAKARTAL55 SALLAS2 ELYSIUM Sipsi Maxi Dante KOSTRAL PHOIBOS ve aklıma gelmeyen daha bir cok player ve playerden ote mukemmel insanlar evet o ortamı tekrar bulamayacağımı bende biliyorum ama yinede başlamak istiyorum... char alım yoluyla başlıcam pathosa zira bu saatten sonra char kasmakla uğraşamam gerci kasmak kolay ama olsun char satmak isteyen arkadaşlar http://www.frmtr.com/pathos-k/526499...l#post48907191 bu konuya bakabilirler herkese şimdiden teşekkurler guzel bir oyun , keyifli gunler ve sağlam arkadaşlıklar dileklerimle ... DeviLKNiqht - ORMANCIX - QuickShock ( Deniz )... __________________