Hakkımızı ararken resmi forumda banned
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hakkımızı ararken resmi forumda banned
-
30-09-2019, 14:48:35Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 2 haftadır nttgame resmi forumunda makro ,pedal ve illegal program kullanılması ile alakalı mucadele veriyorum benim gibi onlarca arkadaşımızda konularda bulunmuş ama hic birimiz nttgame yonetiminden cevap alamadık. En son dun tekrar paylaşımda bulundum sesimi duyurmak istedim bu sabah bakayım derken forumda ban yemişim . Sonuc olarak bizler muşteri sıfatında bulunuyoruz cash alıp pusdan yardımcı urunler kullandıkca NTTGAME bizlerden para kazanıyor ama ne yazık ki bizlerin sorunlarına cevap vermiyorlar tek yaptıkları şey bir kac tane moderator secip bu arkadaşlara kalıplaşmış yazılar yazdırarak gunu kurtarıyorlar . Benim vermiş olduğum mucadele sadece diez human halkı icin değildir butun knight online oynayan human ve karus halkı icindir bu konuyu en ust merci olan MGAME ye taşıdım ve resmi bir dille tabi ki ingilizce olarak mail attım bugun tekrar bir mail yazacam oyunda yapılan haksızlıklar ve nttgame nin yasak dediği urunleri bircok kişide kullanmasına goz yummak gibi yazıda bulundum sizlere en son actığım konunun linkini veriyorum bu konuda benim gibi sesini duyurmak isteyen arkadaşlarımızın yardımını istiyorum ben NTTGAME den sonuc alamadım MGAME ye yazıyorum sonucda NTT GAME TURKİYEDE bir aracı kurumdur isteyen arkadaşlara hangi mail adresine yazacaklarını verebilirim. Daha bir cok konu varda hepsini yazmaya kalkarsak roman olur nttgame link: https://forum.nttgame.com/forum/show...KULLANILMASI-2 Saygılarımla Diez: IIIILUCOMONIIII Gordion: JHeroBaRSBaR __________________