Serverın ilk haftaları yaptığımız ban sebepleri
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Serverın ilk haftaları yaptığımız ban sebepleri
-
30-09-2019, 14:46:32ne zamandır bu forumda birşeyler yazmıyordum ama dikkatle takip ediyordum.Server ilk acıldığı hafta bronze premium aldım ve kafama koydum kospla direk 60 olup server da fırtına estiririm die duşundum her gun 2 3 4 mirage atıordum kasama ve kasam ağzına kadar chitin doluydu nedeni sizin cok iyi tanıdığınız bazı arkadaşlarla kosp yapmamızdı.Golem de kosp kurup kasıoduk bunu da cok az kişi yapıordu.İlk talos u ilk tw ti biz kestik diyebilrim kosp la 1 ice 5 kosper torment ile .Duşuun o zmn shell bile yoktu serverda ve bi gun klanımızda 5 6 kişi banlandı bende karar verdim bari asas olayım armorum iyi dedim.Ve kasamdan 6 tane md yi satıp asasa dondum +7 md bastım param gitti.Şok ertesi gun girdim chtinler 50 m md ler 100 m ben afalladım o kadar itemi sattık elimizde adam gibi para yok dupe manes e cok kotu bir şekilde girmiştir arkadaşlar iyi tanıdığım arkadaşların hala kullanmadığı +9 raptor ve shardlların olduğunu cok iyi biliorum gosterdikleri itemlerde beni şok etmişti 2 .hafta gm in verdiği itemler ve yaptığı şeyler de insanı cileden cıkarıordu manes e başlamam işte bole oldu carımın isimini vermicem arkadaşlar tanır ve ayıp olur. icimden geldiğince vakit gecirmeniz icin bi yazı yazdım lutfen kırıcı olmadan yorum yapin bu arkadaşların isimleri cok ca forum da gecmekte zaten __________________