lvl 62 ye kadar hicbir program kullanmadan lvl kastim. firedrake geldiginde baktim olacakgibi degil, gozumun onunde millet herseyi yapiyor.Aldim bi ..... genelde afk olmadan arada afk oldugumda oldu tabe kastim Sonra tamam artik yeter diyip gittim reskil yaptim. Asass oldum ve Bi sure pk yaptim. TAAAKiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dun gece sahurdan sonra kimse yoktur biras pk yapam diyene kadar CZ ye gittim o da ne CZDE gordugum herkes 5 li ok atiyor.. hade anladik lvl kasarken kullanionuzda cz de neden kullaniyorsunu ki gidin lvl inizi kasin 1 degil 2 degil 3 degill adamlar paso arrowShover SONRA NE YAPTIGIMI SIZ TAKMIN EDIN GIttim morodon a 45milyon bayilip archrye dondum geldim CZ ye yanima bide KOSPER priest aldim ama o kadar sinirlenseniz sizinde yapmayacaginiz sey degil bence kosper olmayip ta kestiklerimden ozurdiliyorum kusura bakmayin bana kospersin diyip pm atanlar oncelikle kosp partylerinde np kasiyorlar simdi isim vermiyorum ama lvl 70 varrior bile kosp partysine girmis partye almis 2 kosper onlar np kasiyor adama sonra da bana neden kosp aciyorsun demeyin BU problemi k2 halledene kadar yada yeni patch cikana kadar boy le yeniden asass oldum kospta kullanilsa archry nin hec bi zevki yok sadece np kasmak hersey degil onemli olan oyundan zevk alarak oynamak Neyse sozun kisasi artik CZde enmy atak kullanamyacagim(sadece 4 saaat civari kullandim o da artik sinirimi bozmustu|) lvl kasarken kullanamayacagim demiyorum tabe bence eslantta kosp serbest olmali en azindan diger bazi ko serverlarinda serberst Bu programi (koxp) knightonline kendi yapip satiyor cunki son cikan patchdeki knightonlineexe dosyasi hicbirpatcherla partclenmeden direk koxp ye verilmis onlarda uzerinde degisiklik yapmis yane adamalr hem premiumdan hemde koxp den para kazaniyor onalrin gozu doymadan bu oyun haram saygilar COOK uzun oldu ama __________________